|
Ates |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Meryemm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AtesGönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 22:38 |
|
Merhaba Hocam , kizim (4 yasında ) önce burun akintisi öksürük ardından Pazartesi Salı Ateş önceden iliadin başlamama rağmen kulagina vurdu antibiyok başladık , 4 gün Ateş yoktu hatta dun burun akintisi öksürük bitti derken bu sabah hasta , Ateş var , size sorum ;
1- sabah burnu tıkalı gibiydi tekrar iliadin başladım gunde 2 defa 2 damla Önceki rahatsızlıkta 5 gün kullandim Cuma bitmişti Pazar yine başlamış olduk , sorun olur mu , burun mukozasını bozar mi? 2- Gönül ister ki ateşe dayanabilsin sabahtan beri uyumaya çalışıyor dalamadıgi icin 4 yaşındaki çocuk ayakta sallatiyor Aksama kadar vücudu savaşsın diye calpol vermedim ama biraz önce bacaklarım agiriyor bulanık görüyorum diyince calpol verdim , suanda uyuyor . Üstüne de mecbur antibiyotiğe devam ediyoruz , her ateslendiginde ayni seyi yasıyoruz Ben 39 olmadan Ateş düşürücü vermiyorum , kızımda 38,5 da zaten inlemeye başlıyor çocuğa eziyet mi ediyorum , Simdi ben her ateşte dayanamadığınız icin calpol versem , diğer Ateş düşürücü içmeden Ateş atlatan çocuktan ne farki olacak daha mi direncsiz olacak? 3- uykuda ilac vermek icin uyandırdığımda konuşamadı kekeledi durdu boş bakti sonra anne uyucam diyince Yatırdım tekrar bu tepkiler normal mi? 4- mide bulantısı icin ne verebilirim ? Hic birsey yemiyor tek istediği yoğurt , yoğurt versem İlaçların etkilerini azaltır mi? Teşekkür ederim Düzenleyen Meryemm - 16 Ara 2018 Saat 23:06 |
|
![]() |
|
Meryemm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 02:08 |
|
Hocam tuvalete kaldirdim kucakta goturdum ayaklarının üstüne basamıyor agiriyor diyor
4 yildir ateslendi ben boyle birsey duymadim , neden olur |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 04:00 |
|
1- Kulak agrisina NIYE Antibiyotik veriyorsunuz?? Hic mi yazdiklarimi okumadiniz??? 2- Her antibiyotik kullandiginizda, koruyucu bakterileri yok ettiginiz icin, normalde hastalik mikroplar hastalik yaparlar. Muhtemelen, Enfeksiyoz Mononukleoz veya Coxsackie enfeksiyonu geciriyor. Bu hastaliklar da; viral hastaliklar olup, bu sekli arazlar yaparlar. Hic mi okumadiniz??? Bir "Kan Sayimi" yaptirin... MONO degeri yuksek ise, E.M., degil ise, Coxsackie virusudur… BUTUN ilaclari kesin, atesi 1 hafta kadar surer, hastalik, 2 hafta kadar surer. Yogurt verin... Zaten BUTUN ilaclari kesmeniz gerekecek. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ara 2018 Saat 04:01 |
|
![]() |
|
Meryemm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 18:31 |
|
|
![]() |
|
Meryemm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 18:36 |
|
Hocam çocuğumun ilac hassasiyeti var , suan ne verirsem zyrtec ile veriyorum
Bactrim kullanmaya o yüzden korktum , amoklavin daha önceden kullandığımız icin Riske girmedim , Bu tablo neden oluşur ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 20:21 |
|
Tani: Enfeksiyoz Mononukleoz... SAKIN Antibiyotik kullanmayin, hicbir ilac vermeyin. Kendiliginden iyilesir. Bu konu ile yazilanlari okuyun.
|
|
![]() |
|
Meryemm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 21:59 |
|
Hocam bu rahatsızlığı yazın da geçirdi , ilaçsız geçirdik . Ama lokasit ve crp bu kadar yüksek değildi. Bu kadar yükselmesi normal mi?
Yazilarinizi okumuştum zaten antibiyok kullanmakta fayda etmeyecek ama 2 dr da bu sonuca Antibiyotik yazdi , şaşkınım Yazın atlattigimizda eklem agrilari yoktu simdi yürüyemeye bile zorlanıyor Mecbur Ateş düşürücü veriyorum inliyor yoksa , bu kadar Ağrı beni korkuttu Gece de 2 defa bulanık görüyorum dedi , Düzenleyen Meryemm - 17 Ara 2018 Saat 23:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 00:01 |
|
Bulanik gorme ve hayal gormeler E.M. da siklikla olur. Kan tablosu; Coxsackie viruslari ile benzerlik gosterir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|