|
Gergedan Virusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119043 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 04:15 |
2 gun evvel, Sozcu gazetesinde bir yazi cikti!! " Gergedan virusu!!!" Yaziyi okuyunca, bu aptal Prof. un; Rhinoviruslardan bahsettigini anladim.. Rhino, Latince kok olarak, "burun" demektir.. Zaten Gergedanin ismi olan Rhinoceros'da bu kokden gelir.. Bu nasil bir kafa yapisidir ki, bu nasil bir cehalettir ki, bir Prof bu sekilde bir salakca yazi yazabilsin.. Bunlar hep, hukumetin, sozum ona; "Saglik Reformlari" sayesinde peydahlanmis Prof. lardir. Rhinitis; Burun iltihabidir.. Gergedan hastaligi degildir. Rhinology : Burun ile ilgili hastaliklar ilmidir.. Gergedan hastaliklari degildir. Rhinoplasty : Buruna yapilan estetik ameliyattir.. Gergedanlara yapilan estetik cerrahi degildir. Tib ilmi hic bir tarihte bu kadar karanlik bir devre yasamamistir.. "-O tempora! O mores! Senatus haec intellegit, consul videt, hic tamen vivit." ( ne gunlere kaldik, meclis anliyor, yonetici goruyor ve bu herif hala yasiyor! ) 1. Catalina nutku. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ara 2018 Saat 04:16 |
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kadir bey.galiba benim oglumdada bu vurus 3cu haftaya girdik burun akintisi gecmiyo muslukdan acar gibi hep akiyo😔bu gece ateside cikti acaba bakteriyemi donustu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119043 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Donusse!!! "Ates +Koku+Pas"; uclu arazlari olur... Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Ates 37.4 gece ama indi butun akintisinda koku var yesil sari akinti ama pas nasil oluyo bilmiyorum dili temiz gibi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili "Pembe" ise, asla antibiyotik gerekmiyor demektir. O pis koku, yanina gittiginizde bile duyulur..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Kadir dr.aslinda o soylediyiniz pis kokuyu hep hastalandiginda oluyo ama geciyo bi sure sonra.simdi oyle koku diyil ama burun akintisi pis kokuyo dogrusu.dili temiz baktim hafif ortada beyazlig var.keyfi iyi ateside inmis ama burun akintisi gecmiyo bitmiyo gece tikaniklikdan zor uyuyo😔
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun akintisi; en az 2-3 hafta surer. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Kadir bey Allah sizdeb razi olsun oglumu doktora goturmedim dayandim 3hafta oldu iyilesiyo cok sukur hergun balli.limon veriyorum iliadin kullandim yarin okula yine baslayacak muhtemelen yine birinden virus kapacak bagisiklik icin ne yapa bilirim cok hasta oluyo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|