|
Ilac kullanimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hayatbilgisi1217 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayatbilgisi1217
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 18:08 |
Saygıdeğer hocam merhabalar bugun gittigim kbb dr.unda bana isitme testi yapildi. Hafif derecede isitme kaybi tesbit edildi.dr.um b vitaminin isitme icin daha iyi gelebilecegini bu nedenle ilac verecegini soyledi. Benoxol vitamin verdi. Kendisine emzirdigimi soylemeyi unuttum.bebegim 22 aylik ve sadece geceleri emiyor. Ilaci 3 gunde bir alacam.Bu ilaci kullanmamda sakinca var mi saygilar
Düzenleyen Hayatbilgisi1217 - 17 Ara 2018 Saat 18:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cep telefonunu, her iki kulaginiz ile isitebiliyorsaniz, hicbir kayip yoktur, hicbir sey yapmayin.. Soylenenler ve verilen ilac, HIKAYEDIR..
|
|
![]() |
|
Hayatbilgisi1217 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayatbilgisi1217
Sag kulagimla net duydugum soylenemez hocam:(( oyuzden hep sol tarafima alirim telefonu. Yok mu gercekten bu işin caresi bosbosuna vitavin alacaktim bende cok sagolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yas ilerledikce, ic kulaktaki "kireclenmelere bagli olarak, herkezde, az veya cok isitme kaybi olur. Bir tedavisi veya onlemi yoktur. Bir aralar; Evitamini vermek cok moda idi, E vitamininin fazlasinin kanserleri arttirici etkisi gosterilince, simdi B vitaminine sardilar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|