Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TEST
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

TEST

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
GENCER Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GENCER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: TEST
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2018 Saat 11:00
Hocam mrb öncelıkle maıl ıcın tsk ederım kohlberg ın ingilizce versıyonunun tamamını okudum, Hocam bebegımız 22 aylık ve davranıslarında ve zıhınsel performansında bazı degısıklıkler gozlemlemekteyım, bır kac ornekle sıze sormak ıstedım, BEBEGIMIZ 29 alfabelık turk alfabesının tamanının okunusu telafuzu ve ornek tablodakı yerlerının tamamını yapabılıyor, 25 alfabelık ıngılız alfabesının yıne okunus telafuz ve yerlerını bılmekte ve HERHANGI bır yerde bır yazı gordugunde harf harf okumaya calısmakta, GEOMETRIK sekıllerın 5 gen 6 gen kare vb hepsını bılmekte ve uygun platformdakı yerlerıne hıc zorlanmadan yerlestırebılmekte,BEBEK YA DA yetıskın SARKILARINDAN neredeyse 10 a yakın sarkının tamamına yakınını bılmekte İNGILIZCE 4-5 SARKININ yıne aynı sekılde sozlerını bılmekte ve duraksadıgımız an kendı devam edebılmekte, TELEFON TV vb alatlerle tanısmamakla bırlıkte tum ılgısı kıtaplara yonelmıs durumda, 250 aktıvıtelık PARCA-BUTUN, RENK- YÖN- SAYI- KUCUK VE DETAY FARKLILIKLAR ICEREN aktıvıtenın tumunu hıc zorlanmadan yapabılmekte, gecelerı dogdugundan berı 6-7 kez uyanıp kımı zaman emmek ıcın cogu zaman ıse gunduzden aklında kalan aktıvıte vb seylerı yapmak ıstıyor,detaylı cumleler kurabılıyor örnegın: ANNE okuldan gelıcek babaanne gıdıcek anne de bana meme verıcek, bunu bır cırpıda kendılıgınden kurabılmekte, hocam ben mı yanlıs dusunuyorum yoksa bebekte farklı becerıler mı var anlam veremedım sızın onerınız benım ıcın cok onemlı sıze sormak ıstedım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2018 Saat 19:31
Evet, farkli becerileri var. AMA SAKIN bunu ona farkettirmeyin, yoksa okulda bu ustunlugune guvenerek
 ders calismaz.. Destek olmanizda hicbir sakinca yok, sakin engel olmayin. 
Yukarı Dön
GENCER Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GENCER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2018 Saat 11:57
Tesekkurler hocam, sızın onerebılcegınız bır aktıvıte ya da kıtap mataryel bır sey var mıdır hocam gelısımının daha da artması ıcın yapabılecegımız 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2018 Saat 19:21
Yok, kafaniza gore takilin.. Hatta kitapcilara bereber gidin, o SECSIN...  

NOT: Abartmayin!!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2018 Saat 19:22
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.