|
D vitamini |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dadya
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitaminiGönderim Zamanı: 23 Ara 2018 Saat 21:36 |
|
Kadir Bey merhaba,
Biz her yıl ailecek D vitamini ampulü içiyoruz. Hatta benim değerlerim düşük olduğu için birkaç tane içiyorum ancak neredeyse hiç toparlayamıyorum. Şirket dr. biliyorsunuzdur ücretsiz bir hizmet. Direkt olarak maddi bir kazancı olmadığı için söyledikleri beni düşündürdü. D vitamini ile ilgili yeni katıldığı konferanslarda; ampul yerine damla kullanımı konusunda yönlendirildiğinden bahsetti. Şöyle bir şey diyor; tek seferde 300.000 ünite doz alındığında yüksek olması sebebiyle vücutta kireçlenmeye sebep olabiliyormuş. Kızım 10 yaşında. Her yıl Ocak ayında hep birlikte içiyorduk. Şimdi ona 1 ampul yerine damla olarak mı vermeliyim? Bu konuda yazılarınızı da okuyorum. Bu sebeple zaten yıllardır kullanıyoruz, inanıyorum. Ancak siz de duydunuz mu diye merak ettim; Bu son kireçlenme ile ilgili haber doğru olabilir mi sizce? Yoksa damla pahalı, ampul ucuz diye mi böyle bir değerlendirme yapılıyor olabilir? Çok teşekkürler, Saygılarımızla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2018 Saat 06:22 |
|
Palavra… Islerine gelmiyor!! Ben ve ailem (cocuklar dahil) 1982'den beri aliriz.. Annem de alirdi, 97 yasinda vefat edene kadar kendi evinde yasadi.. Osteoporoz nedir, hic bilmedi.. O sozum ona "Konferanslarda"; Bozaci ile Tursucu, birbirleri agirlarlar!!! Zymafluor aleyhinde de, ne konferanslar yaptilar… Hatta; bebeklerin boyunu olcmeyin, "kalca cikigi" olur diye de konferans yaptilar!!! Simdi kim hatirliyor?? Her yeni doganin boyu olculuyor, bir sey de olmuyor. Seneler oncede; Saglik bakanligi yetkilileri; ( daha KKK asilarini devlet yapmiyordu) Kabakulak asilari yapmayin diye Konferans verdiler.. Kimse de takmamisti.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2018 Saat 06:27 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|