|
Zehirlenme olabilir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2018 Saat 22:06 |
Kızım 2 yaşında forumdan sabah sizden gelen cevabı göremedim konu silinmiş Forum da ulaşamadım konuy özelden yazdım oradan da cevap gelmedi Hocam dün saat 3 gibi size söyle yazmıştım yerde ezilmiş böyle yapışmış beyaz bir şey buldum pirinç tanesi zannetmiştim attım gitti sonra aklıma düştü kapıların altına koydum böcek yemi olabilir mi diyediye hole gelmişti antreye çocukların oyun oynadığı yerde görünce Çünkü silip süpürmüş tüm temizlemiştim öyle bir şey hiç görmedim etrafta dün çocuğun genel durumu gayet iyiydi kusması falan hiçbir şey olmamıştı tam 24 saat geçti hocam bu sefer çocuk ishal oldu 3 defa ondan sonra 2 defa kustu abisi Geçen hafta ishal kusma atlatmıştı ir hafta sürmüştü Tam da dediğiniz gibi dua ediyorum İnşallah onun mikrobu dur 24 saatten sonra Allah korusun hocam onu ağzına sürüpte yere atmış olsa 24 saat bekler miydi belirti vermek için iz şu ana kadar bir şey olmadıysa bir şey yok demiştiniz yediği zaman bir şey olmadıysa bir şey yok demektir demişsiniz ama hani 24 saat hiçbir şey olmadı ama 24 saatten sonra ishal ve kusma oldu bunun onunla bir bağlantısı varmıdır hocam açıkçası çok tedirginim danışma için aramıştım bu konulara bakan bir yeri oradakiler değişti hastane yatırım takip edilmesi gerekiyor demişlerdi Hani yiyip yemediğini büyük oğlum da var sonuçta o da o da almış olabilir bilemiyoruz iz takip edilmesi gerekiyor demişlerdi ağzına alıp almadığı ya da maddenin pirinç mi yoksa o yemleme olup olmadığı belli olmadığı için diye ama düşünüyorum elime aldım yapıştırmaya çalışıyorum kapı altından bir tane çıkarttım yapıştırmaya çalışıyorum çok zor yapıyor ya illa benim dikkatimi çekerdi diyorum oraya nasıl gelip yapışacak çok zor yapışan bir şey açıkçası tedirginim hocam ama şu andaki durumu muz ishal kusma aşırı burun akıntısı öksürük hapşırıyor ateşi de varta38 civarı ama iki üç gündür burun akıntısı ve hapşırık öksürük az vardı fakat bugün bayağı arttı ishale gelince de hocam abisi ishale atlattığı zaman şu iki üç gün önce karnım ağrıyor karnım ağrıyordu diyordu kızım bir kere ishal gibi kaka yapmıştı ondan sonra normal abdeste dönünce Ben üzerinde durmadımama bugün bayağı yoğun bir şekilde 3 defa ishal yaptı ama su gibi değil cıvık sulu bir kaka çok kötü kokulu kusması da aynı şekilde 2 defa oldu öğlenden beridir de bir şey yok şu ana kadar hocam açıkçası çok tedirginim ne olur bana bilgi verin ben ne yapayım yani acaba bu viral Bir enfeksiyon mı geçiyor yoksa 24 saatten sonra vücut tepkime veriyor tereddüt içindeyim almış olmasına da imkan vermiyorum ama çocukların gözünün önünde ortada durunca tedirgin oluyorum açıkcası Allah'a emanet olun sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BEN SILDIM..... Sual ne anlasilmiyor ki??? Yuttugu; Pirinc mi, zehir mi, siz bilmiyorsunuz, ben mi bilecegim!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|