|
Idrarda protein |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Fyznhr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2018 Saat 22:38 |
Kadir bey merhaba..çocuklarımı sizin sayenizde neredeyse hiç doktora götürmeden büyütüyoruz..cooook teşekkür ederim.. 13 mart 2013 doğumlu kızımın iki gündür çok sık idrara çıkma(hatta bugün 15 dakikada bir yaptı) karin ve kasıklarda ağrı ve yanma arada mide bulantısı şikayeti vardı hatta yaparken ağlayıp bağırıyor(sadece mide bulantısı ve karin ağrısı geçen haftalarda da olmustu)..gece de çok yüksek olmamakla birlikte ateşi vardı..ateşini düşürmek için değil ama ağrısı için dolven verdim hatta..bugün idrar tahlili verdik |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizde kabahat!!! Ne diye bu HARAMI hastanelere gidiyorsunuz??? Gidin OZEL bir laboratuvarda yaptirin.. Ben zaten; Doktor ve Laboratuvarin ayni binada oldugu yerlerine yaptigi isleri inanmam... Kesin, Protein:(-) cikacak, zira bir hastaliga bagli Proteinuri olsa, ayaklarda ODEM olur..Cocuk ayakkabisini giyemez!! Bunlar; akillari sira cocuk kandiriyorlar!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2018 Saat 06:33 |
|
![]() |
|
Fyznhr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey tahlili özel labaratuvarda tekrar yaptırdık Ne yapmamız lazim |
|
![]() |
|
Bactrim surup önermişsiniz ve yaban mersini
..hemen şuruba başlayayım mi ve protein + çıkması bobreklerle ilgili bir sıkıntı yaratır mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE var... 10 gun Bactrim surup, gunde:2x2olcek verin. yaninda Cranberry almasi da iyi olur. Protein:(+) olmasi, tamamen, idrardaki Lokositlere bagli.. Bobrekler ile ilgili degil.. OLSA; ayaklarda ODEM olurdu! Ilk tahlilde, nasil oluyorda; Nitrit ve Lokosit:(-) oluyor, anlasilir gibi degil.
|
|
![]() |
|
Nasıl böyle bir saçmalık oluyor anlayamadim neye güvenerek hareket edicez şaşırdım artık.. ilk tahlile gore hareket etsek ne olacakti..iyiki varsınız gerçekten çok ama çok teşekkür ederim kadir bey
|
|
![]() |
|
Ben zaten sizin yazılarınızı okuduktan sonra Bactrim başlamıştım ama ilk dozu Bir ölçek olarak vermiştim bundan sonrakileri iki ölçü olarak vereyim o zaman.. Bu arada yoğun mide bulantımiz var herhangi bisey kullanmamiza gerek var mı antibiyotiği Kullandıkça zamanla mı geçer
|
|
![]() |
|
Son bir sorum olacak.. 10 gün 2 x 2 olarak kullanmamı söylemişsiniz...ozaman bir sise yeterli olmaz herhalde değil mi yani bitse bile ikinciyi alıp 10 güne mi tamamlayalım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|