|
Tekrarlayan hırıltılı solunum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hndnymsk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2018 Saat 22:41 |
Kadir Hocam mrb, kızım şubatta 4 yaş olacak kreşte ilk yılımız, geçen yıl kızıma pfapa teşhisi konuldu Özgür Kasapçopur tarafından ve ameliyat oldu bademcik ve geniz eti alındı, tabi ameliyat öncesi bi çok yol denedik ama hiç birşey atakların arasını açmadı ve her ay kortizon almaktan kurtulmak için ameliyatı kabul ettil son çare, ancak şimdide ameliyattan önce sadece 1,5 yalındayken 1 defa yaşadığımız hırıltılı solunum ve öksürük şikayetimiz başladı ve kortizon hayatımıza yeniden girdi 😒 18 ekim-12 kasım-1 aralık-17 aralık bu tarihlerde aynı şikayetle farklı doktorlar denedik, çocuk höğüs hastalıkları doktorlarına da gittik, alerji testleri de yaptırdık herşey temiz çıktı, gittiğimiz tüm doktorlar benzer tedaviler uyguladı ventolin, atrovent, flixotide, antibiyotik... ne yapmamız gerekiyor hocam yardımcı olur musunuz nerde yanlış ya da eksik yapılıyor sürekşi tekrarlaması ve kullanılan ilaçlar doğru mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117475 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BIR DAHA HEM MAIL'DEN, HEM BURADAN SUAL SORARSANIZ, CEVAP YAZMAM!!! Bu SAHTEKARLARA nasil inanirsiniz??? Bunlar sahtekarin onde gidenleri… NE PFAPA'si???? Siz PFAPA ne demek biliyormusunuz??? P: Periodik F : ( Fevers)ATESLER!! A : Aft seklinde dis eti kanamalari P : (Pharyngitis) Farenjit olacak ( Ates+Agizda pis koku+Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi olacak) A : Adenitis (Boyunda cok sayida ele gelen Lenf bezleri olacak) Turkiye'dki doktorlar o kadar PUSTLARDIR KI; sadece Ates var diye bu teshisi koyarlar.. Ondan sonra da; aileleri kandirip cocuklarini BOS YERE ameliyat ederler.. Bunlar kadar adi yaratiklari Dunya'da bulamazsiniz. Neyse olan olmus.. Esas SAHTEKARLIK; cocugunuzun gecirdigi Griplerde Kortizon kullanmis olamanizdir.. Bu assagilik sahtekarlar; hicbir zaman Grip teshis etmedikleri gibi, Gripli cocuga kortizonlu sprey kullanarak, sizleri ABONE ederler.. Keske; < anneoluncaanladim.com > sitesindeki yazilarimi okumus olsa idiniz ve ; "Sahtekarligin 3 safhasini" ogrense idiniz.. Mutlak, benim yazilarimi okuyun, orada adim-adim, yediginiz kaziklari goreceksiniz.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|