Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cafeola lekelerl
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cafeola lekelerl

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sevalisma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevalisma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cafeola lekelerl
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 00:41
Merhaba kadir bey kizim 31 aylik dogusta vucudunda kahverengl lekeler mevcuttu kac tane doktor gordu onemsemedi ama gecen hastalandigi icin gittigimiz bir doktorun dikkatini cekti sirtindaki 10 cm genis bi alan cok acik rrenkti ana yazin denizde koyulasti bacagindaki daha kucuk capta ve sirtindakinin yaninda 2_3 tane nercimek buyuklugunde var netten arastirdigimda nf  gordum kac gundur maf oldum nasil bir yol izlemeliyim cildlyeye gitmelimiyim baska hic bir problem yok buyume de yok
Seval
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevalisma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 00:44
Aslinda doktor takip edeceksin artip buyuyor mu diye dedi 2 tanesi belirgin ve biri baya buyuk digerleri belli belirsiz ışıkla baktigimda gorur gibi oluyorum bu lekeler de boyut ve renk onemli mi
Seval
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117864
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 02:35
Hic merak etmeyin.. Turk doktorlari, NF hastaligi hakkinda hicbir sey bilmezler!!
Norofibromatosis de;
1- CafeAu Laite lekeleri 6'den fazla olmali, lekeler barizdir, oyle isik veya golgede gorunur diye bir sey
 yoktur. Ergenlik oncesi lekelerin capi: 5mm'den buyuk olmalidir. Ergenlik sonrasinda; 15mm'den buyuk olmalidir.
2- Kenarlari girintili cikinti olmali
3- Cilt altinda yumrular olmalidir. 
4- Norolojik arazlari vardir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2018 Saat 21:27
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevalisma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 10:13
Kadir bey çok teşekkür ederim size fotoğraf göndermek istiyorum aslında ama beceremedim yeni üye oldum sitenize
Seval
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.