|
Cafeola lekelerl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevalisma ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ara 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sevalisma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 00:41 |
Merhaba kadir bey kizim 31 aylik dogusta vucudunda kahverengl lekeler mevcuttu kac tane doktor gordu onemsemedi ama gecen hastalandigi icin gittigimiz bir doktorun dikkatini cekti sirtindaki 10 cm genis bi alan cok acik rrenkti ana yazin denizde koyulasti bacagindaki daha kucuk capta ve sirtindakinin yaninda 2_3 tane nercimek buyuklugunde var netten arastirdigimda nf gordum kac gundur maf oldum nasil bir yol izlemeliyim cildlyeye gitmelimiyim baska hic bir problem yok buyume de yok
|
|
Seval
|
|
![]() |
|
Sevalisma ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ara 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sevalisma
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslinda doktor takip edeceksin artip buyuyor mu diye dedi 2 tanesi belirgin ve biri baya buyuk digerleri belli belirsiz ışıkla baktigimda gorur gibi oluyorum bu lekeler de boyut ve renk onemli mi
|
|
Seval
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic merak etmeyin.. Turk doktorlari, NF hastaligi hakkinda hicbir sey bilmezler!! Norofibromatosis de; 1- CafeAu Laite lekeleri 6'den fazla olmali, lekeler barizdir, oyle isik veya golgede gorunur diye bir sey yoktur. Ergenlik oncesi lekelerin capi: 5mm'den buyuk olmalidir. Ergenlik sonrasinda; 15mm'den buyuk olmalidir. 2- Kenarlari girintili cikinti olmali 3- Cilt altinda yumrular olmalidir. 4- Norolojik arazlari vardir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2018 Saat 21:27 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sevalisma
Kadir bey çok teşekkür ederim size fotoğraf göndermek istiyorum aslında ama beceremedim yeni üye oldum sitenize
|
|
Seval
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|