|
Grip düşmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2018 Saat 01:13 |
Merhaba hocam oglum dün akşam gayet iyiyken gece yatmadan önce biranda kustu mandalinalari buyun bütün yutmuş daha sonra ateşi yukselmeye basladi gece 3 kere kustu sabah ateşi arttı iburamin zero vermeye başladım asiri burun akıntısı var 2 buçuk yaşında 2 hafta önceydi gripti ama bu kadar ağır değildi şuan ateşini çok zor düşüruyorim duş aldırdım iburamin zero verdim ancak hala atesi düşmedi ne yapmam gerekiuor uyurken asıri hiriltisi var ..uyurken solunumu dakikada 33 antibiyotik siz doktora gitmeden atlayabilir miyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates ile ilgili 3 makaleyi de OKUYUN.. Atesli Hastaliklar ve Oksuruklu hastaliklar ile ilgili Tablolari inceleyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|