|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 19:30 |
Hayırlı akşamlar hocam
14 aylık Kızım bir hafta geceleri ateşlendi bir haftanın sonunda hafif öksürük başladı. Dün gece öksürükten uyuyamadık. Tipik griptir diye düşünüyorum ama size sormadan edemedim. Hiç hali yok ve inler şekilde nefes alıp veriyor dilinde pas, ağzında koku ve ateşi yok. Tahlil yaptırmalı mıyım? Açıkcası hastaneye gitmek hiç istemiyorum.tabloları inceledim lâkin okumak yetmedi maalesef
Düzenleyen semihas - 02 Oca 2019 Saat 19:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pas ve KOKU yoksa, oturun oturdugunuz yerde.. Gittiginizde, "-Bogazi veya kulagi kizarik" diyecekler ve bir cuval ilac yazacaklar. Ha birde TABi, mutlaka, Akcigerlerde "-Bir ses" duyacaklar!!
|
|
![]() |
|
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız hocam. Sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|