|
İlliadin 5.gün |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
akamenid ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 13:22 |
Hocam, 5,5 yaşındaki kızımın grip sonrası illiadin kullanımında 5.gündeyiz. Ödemi çözemedik. Ağrı ve daha önemlisi işitme kaybı devam ediyor. Geçirdiği tüm gripler, kulak ağrısı ve işitme kaybı ile ilerliyor. Ama bu sefer uzun sürdü ve illiadin’le çözemedik. Bir gün ara ile illiadin’e devam etmemizi mi önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 gun ara verin, onun yerine Serum Fiz. kullanin, gerekiyorsa, 2. gun tekrar baslayin ve gene 5 gun verin. Benim anlattigim sekilde damlatilacak..
|
|
![]() |
|
akamenid ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Hocam. Anlattığınız şekilde devam edeceğiz.
|
|
![]() |
|
Hocam, bu gece, kızım çok kulağı ağrıdığını söyleyince bir ölçek ibufen şurup verdik. Yaklaşık yarım saat sonra da sağ kulak zarı patladı. KKB’ye gitme zamanımız geldi mi? Koruyucu önlem olarak antibiyotik verecekler. Gerekli mi size sormadan adım atmak istemedim. Bir yandan da ilk kez böyle bir durum yaşadığımız için tedirginim. Bu akşam son illiadin damlayı verdik. Yarın sabah serum fizyolojiğe başlayacaktık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!!! Simdi kasten "Kulak damlalari" verip, isi kronik hale getiriyorlar… Aman ha!!! KBB doktorlarindan uzak durun.. Iliadin'e agri olmasa bile baslayin. Delinen kulak zari , siz kulaga HIC BIR SEY damlatmadiginiz surece kendiliginden iyilesir. |
|
![]() |
|
Yok Hocam, kulağına hiçbir şey damlatmam. Ağrı epey şiddetli. Zarı patlayan kulak rahatladı tabii, ama diğeri çok ağrıyor. Ateşliyken şurup vermediğim çocuğuma üç kez, altı saatte bir ibufen vermek zorunda kaldım. Bir gün illiadine de ara vermem gerek. Ağrı geçmezse, ağrı kesici ile ne kadar devam edebilirim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri varsa, ara vermeyinAgri gecince ara verirsiniz. ..
|
|
![]() |
|
Hocam diğer kulak zarı da patladı. Bir yandan diyorum vücut kendi yolunu buldu, bir yandan da korkuyorum açıkçası... Yoğun işitme kaybı var haliyle, ama ağrı yok. Zarın kapanıp kapanmadığını kontrol etmek için bir hafta sonra KBB’ye götüreceğim. Kulağa bir şey damlatmayacağım. Peki Bactrim ya da başka bir ilaç kullanmak gerekir mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|