Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İlliadin 5.gün
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İlliadin 5.gün

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akamenid Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akamenid Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlliadin 5.gün
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 13:22
Hocam, 5,5 yaşındaki kızımın grip sonrası illiadin kullanımında 5.gündeyiz. Ödemi çözemedik. Ağrı ve daha önemlisi işitme kaybı devam ediyor. Geçirdiği tüm gripler, kulak ağrısı ve işitme kaybı ile ilerliyor. Ama bu sefer uzun sürdü ve illiadin’le çözemedik. Bir gün ara ile illiadin’e devam etmemizi mi önerirsiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 19:35
1 gun ara verin, onun yerine Serum Fiz. kullanin, gerekiyorsa, 2. gun tekrar baslayin ve gene 5 gun verin.
Benim anlattigim sekilde damlatilacak.. 
Yukarı Dön
akamenid Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akamenid Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 20:00
Teşekkürler Hocam. Anlattığınız şekilde devam edeceğiz.
Yukarı Dön
akamenid Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akamenid Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2019 Saat 00:05
Hocam, bu gece, kızım çok kulağı ağrıdığını söyleyince bir ölçek ibufen şurup verdik. Yaklaşık yarım saat sonra da sağ kulak zarı patladı. KKB’ye gitme zamanımız geldi mi? Koruyucu önlem olarak antibiyotik verecekler. Gerekli mi size sormadan adım atmak istemedim. Bir yandan da ilk kez böyle bir durum yaşadığımız için tedirginim. Bu akşam son illiadin damlayı verdik. Yarın sabah serum fizyolojiğe başlayacaktık.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2019 Saat 00:08
SAKIN HA!!!  Simdi kasten "Kulak damlalari" verip, isi kronik hale getiriyorlar… Aman ha!!! KBB doktorlarindan
 uzak durun.. 
Iliadin'e agri olmasa bile baslayin.
Delinen kulak zari , siz kulaga HIC BIR SEY damlatmadiginiz surece kendiliginden iyilesir. 

Yukarı Dön
akamenid Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akamenid Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2019 Saat 05:22
Yok Hocam, kulağına hiçbir şey damlatmam. Ağrı epey şiddetli. Zarı patlayan kulak rahatladı tabii, ama diğeri çok ağrıyor. Ateşliyken şurup vermediğim çocuğuma üç kez, altı saatte bir ibufen vermek zorunda kaldım. Bir gün illiadine de ara vermem gerek. Ağrı geçmezse, ağrı kesici ile ne kadar devam edebilirim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2019 Saat 07:43
Agri varsa, ara vermeyinAgri gecince ara verirsiniz. .. 
Yukarı Dön
akamenid Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akamenid Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2019 Saat 11:12
Hocam diğer kulak zarı da patladı. Bir yandan diyorum vücut kendi yolunu buldu, bir yandan da korkuyorum açıkçası... Yoğun işitme kaybı var haliyle, ama ağrı yok. Zarın kapanıp kapanmadığını kontrol etmek için bir hafta sonra KBB’ye götüreceğim. Kulağa bir şey damlatmayacağım. Peki Bactrim ya da başka bir ilaç kullanmak gerekir mi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.