|
yardım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
arisrmk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yardımGönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 22:13 |
|
Merhaba! kadir bey kızım 5,5 yasında 2 hafta önce ateslendi grip gibiydi ilaç vermedim 3 günün sonunda ates düştü yalnız halsizliği devam ederkn 3 gün sonra pazar gecesi yine ates cıktı 3 gün bekledim su gibi akıyordu burnu gecmeyince dr a gittik ates sürekli 38 39 du ancak antibiyotik basladı 2 günde sonra sürdü dün geceden sonra 24 saattir cıkmıyor ancak eşimle bana gecti 40 yasındayız tüm aile aynı şekilde bende de boğaz agrısıyla basladı çarsambadan bu yana ateşim cıkıyor titreme alerjik nezle gibi burnum su gibi kas agrısı diş etlerim agrıyor hapşurma var atesli nezlenin hiç bitmeyen hali gibi kan tatlilimi yaptırsak kafam karısıyor büyüklerde böyle ates yaparmı acaba yol gösterır misiniz lütfen
|
|
![]() |
|
arisrmk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 22:21 |
|
biz büyüklerde bile bu şekilde 4-5 gün ateş olması normal mi acaba biz bu şekildeyken kızıms tekrar gecer ve ateslenir mi kreş iş devam ediyoruzmecburen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 03:29 |
|
Hepiniz Grip geciriyorsunuz.. Antibiyotigi kiziniza BOSUNA verdiniz.. Kiziniz artik bagisik oldugundan, sizdeki virus tekrar ona bulasamaz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|