|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 14:07 |
![]() ![]() Merhaba hocam 7 ay 14 günlük bir kızım var kilo alımı zaten düşük 4 gün önce abladan grip bulaştı bugün hastaneye film çekildi tahlil yapıldı ciğerleri tamamen dolu ve kulak enfeksiyonu var dedi oksijen 91 çıktı 90 altı olsa direk yatış yapardım dedi doktor filmin cd ve tahlil sonuçlarını elimize verip enfeksiyonu ciddi daha kötüleşirse büyük bir hastaneye gidin dedi açıkcası korktum amoklovin 400 ml ve ilaçlı buhar verdi ben gelirken eczaneden iliadin damla aldım her burun deliğine 2 şer damla damlattım antibiyotiği kullanmakta kararsızım sonuçları siz nasıl değerlendirirsiniz |
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak ağrısı iyice arttı hocam hiç dokundurmuyor bile solunumu da sıkıntılı gibi kusmaya başladı ( hocam birde yazmayı unuttum kulak beyne yakın menenjit geçerir falan gibi şeyler söyledi )
Düzenleyen Zeynep0646 - 08 Oca 2019 Saat 19:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle VIRAL enfeksiyon.. Bu yastaki bir cocukta; WBC:17'nin ustu olursa, Antibiyotik gerekebilir. Grip geciriyor. EGER, bu ahmak doktorlara inanip, HER atesli hastaliginda, akciger Rontgeni cektirirseniz, cok degil 3-5 sene icinde, Cocugunuz tiroid kanseri olur!! "... ( hocam birde yazmayı unuttum kulak beyne yakın menenjit geçerir falan gibi şeyler söyledi ).." Soyler.. cahil oldugundan, bir (Otojen Beyin absesinin, ne sartlarda ve kac senede olusacagini bilmez.. Bosverin ve sadece Grip tedavisi uygulayin. Rontgende de bir sey yok, HATALI cekim olmus.. Cekilirken, hastanin nefes tutmasini beklemesi lazimdi. Bosverin.. Iliadin damla kulak agrisiniu giderir.. BURUNA damlatilacak!!! Gunde:2x2'ser damla ve bir tarafa damlattiktan sonra bas o tarafa cevrilip, 1-2 dakika beklenecek, ondan sonra obur tarafa damlatilacak. (5 Gun) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2019 Saat 20:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
ateşi çok olmadı 2-3 kere 38 e çıktı
Düzenleyen Zeynep0646 - 08 Oca 2019 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesin bu sekilde olmasi da; Akcigerlerde bir hadisenin OLMADIGININ isaretidir.. Sakin bu doktorlara inanmayin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Hocam 12 de kalktı 37-38 derece aradı ateşi vardı ilaç vermedim ama resmen acı çekiyor inliyor uyuyamıyor şimdi dayanamadım ağrı kesici verdim bir buçuk saat kıvrandı çünkü ek gıda zaten çok yemiyor emme ve mamayı da bıraktı ciğerler temizdir demiştiniz sadece iliadin damla yeterli mi başka birşey vermeme gerek var mı? Kaç günde düzelir ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
gripler, ortalama 2-3 hafta surerler. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
hocam tamam da 7 aylık bir bebek ağrı kecisiye rağmen hala inliyor acı çekiyor bu şiddetle 3 hafta sürerse kızım ne olur bilemiyorum. (Yiyemiyor ememiyor uyuyamıyor be nefesi sıkıntılı) şu an öksürük yok burun akıntısı yok ateş yok merak ettiğim bu kadar şiddetli bir ağrı için sadece iliadin damla yeterli mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|