Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep0646 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 208
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuçları
    Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 14:07

Merhaba hocam 7 ay 14 günlük bir kızım var kilo alımı zaten düşük 4 gün önce abladan grip bulaştı bugün hastaneye film çekildi tahlil yapıldı ciğerleri tamamen dolu ve kulak enfeksiyonu var dedi oksijen 91 çıktı 90 altı olsa direk yatış yapardım dedi doktor filmin cd ve tahlil sonuçlarını elimize verip enfeksiyonu ciddi daha kötüleşirse büyük bir hastaneye gidin dedi açıkcası korktum amoklovin 400 ml ve ilaçlı buhar verdi ben gelirken eczaneden iliadin damla aldım her burun deliğine 2 şer damla damlattım antibiyotiği kullanmakta kararsızım sonuçları siz nasıl değerlendirirsiniz
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 16:33
Kulak ağrısı iyice arttı hocam hiç dokundurmuyor bile solunumu da sıkıntılı gibi kusmaya başladı ( hocam birde yazmayı unuttum kulak beyne yakın menenjit geçerir falan gibi şeyler söyledi )

Düzenleyen Zeynep0646 - 08 Oca 2019 Saat 19:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 20:20
Kesinlikle VIRAL enfeksiyon.. Bu yastaki bir cocukta; WBC:17'nin ustu olursa, Antibiyotik gerekebilir.
 Grip geciriyor. 
EGER, bu ahmak doktorlara inanip, HER atesli hastaliginda, akciger Rontgeni cektirirseniz, cok degil 3-5 sene
 icinde, Cocugunuz tiroid kanseri olur!! 

"...  ( hocam birde yazmayı unuttum kulak beyne yakın menenjit geçerir falan gibi şeyler söyledi ).."
Soyler.. cahil oldugundan, bir  (Otojen Beyin absesinin, ne sartlarda ve  kac senede olusacagini bilmez.. 
Bosverin ve sadece Grip tedavisi uygulayin.
Rontgende de bir sey yok, HATALI cekim olmus.. Cekilirken, hastanin nefes tutmasini beklemesi lazimdi.
Bosverin.. 
Iliadin damla kulak agrisiniu giderir.. BURUNA damlatilacak!!!  
Gunde:2x2'ser damla ve bir tarafa damlattiktan sonra bas o tarafa cevrilip, 1-2 dakika beklenecek, ondan
 sonra obur tarafa damlatilacak. (5 Gun) 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2019 Saat 20:22
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 20:22
ateşi çok olmadı 2-3 kere 38 e çıktı

Düzenleyen Zeynep0646 - 08 Oca 2019 Saat 20:27
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 20:42
Atesin bu sekilde olmasi da; Akcigerlerde bir hadisenin OLMADIGININ isaretidir.. Sakin bu doktorlara inanmayin.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 01:29
Hocam 12 de kalktı 37-38 derece aradı ateşi vardı ilaç vermedim ama resmen acı çekiyor inliyor uyuyamıyor şimdi dayanamadım ağrı kesici verdim bir buçuk saat kıvrandı çünkü ek gıda zaten çok yemiyor emme ve mamayı da bıraktı ciğerler temizdir demiştiniz sadece iliadin damla yeterli mi başka birşey vermeme gerek var mı? Kaç günde düzelir ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 03:12
gripler, ortalama 2-3 hafta surerler.
Eski mailleri okuyun. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 05:14
hocam tamam da 7 aylık bir bebek ağrı kecisiye rağmen hala inliyor acı çekiyor bu şiddetle 3 hafta sürerse kızım ne olur bilemiyorum. (Yiyemiyor ememiyor uyuyamıyor be nefesi sıkıntılı) şu an öksürük yok burun akıntısı yok ateş yok merak ettiğim bu kadar şiddetli bir ağrı için sadece iliadin damla yeterli mi ?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.