|
kan değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fenn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2019 Saat 16:18 |
merhaba doktor bey;
3 yaşında oğlum var,2 hafta önce ağır bir influanza geçirdik,antibiyotik kullanmadık ilk başta fakat boğazlara ve kulağa vurunca doktorumuz antibiyotik verdi,antibiyotik bittikten 2 gün sonra bir an da ateşi 38,5 a çıktı,sonra kendiliğinden bir anda düştü,ama oğlum bu defa titremeye başladı,acile gittiğimizde fiziki muayenede bir şey çıkmadı,bir sonraki gece de bacakları çok ağrıyor diye uyuyamayınca kan tahlili yapıldı.sonuçları şu şekilde,sadece yüksek ve düşük değerleri belirrtiyorum size lökosit-15,9 eritrosit-4,18 hemoglabin-11,6 hematokrit-34,8 mch-27,7 trombosit-527 ne%-74,3 ly%-18 ne#-11,8 mo#-1 crp-28,7 korkulacak bir durum var mıdır.bir de size danışmak istedim,doktorumuz tedaviyle düzelecek,endişe edilmeyecek bir durum olduğunu söyledi ama bir de size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
fenn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klamer antibiyotik verdi doktorumuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmiyor. O ilk antibiyotigi de, kullanmayacaktiniz!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|