|
nefes kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 18:35 |
Kadir hocam,
Size 3 yaşındaki oğlumla ilgili bir soru sormak istiyorum. Yanıma yaklaşarak konuştuğunda nefesi kokuyor bazen. Hasta desem hasta değil. Diş fırçalama konusunda çok iyi değiliz henüz. Çünkü fırçalayım dediğimde eline alıp kendisi bişiyler yapıyor, doğal olarak düzgün fırçalanmıyor. Bir diğer detay ise oğlumun bebekliğinden beri uykusunda hep bir yutkunma, sanki midesinde veya boğazında bişiy varmış, balgamdan kurtulamıyomuş gibi yutkunması var. Bunlardan hangisiyle ilgisi olabilir hocam? Ben 3 yaşındaki bir çocuğun nefesinin kokmaması gerektiğini düşünüyorum ama bu düşüncem mi yanlış yoksa? Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece BU YAS ICIN: Sekerli ve karbonhidratli bir gida ( misal sut) yedikten sonra, agizda kalan parcalar, mikrop uretir ve kokuya sebep olurlar. Her bir gida aldiktan sonra, su icirmek veya tuzlu bir gida yedirmek cozum olabilir.. Buyuklerde, dis taslarindan (tartar olusumu), Pyorrhea, yemek borusu anomalileri gibi daha pek cok sebebi vardir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|