|
Bir garip grip .... |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bir garip grip ....Gönderim Zamanı: 30 Oca 2019 Saat 22:33 |
|
Hocam hayırlı günleriniz olsun ... farketmezsiniz diye yeniden açtım konuyu 26 yaşındayım ateş kas ağrısı baş ağrısı kısacası tüm vucudumu etkileyen bir grip geçirdim.. 12 gün olacak halen arazlarını yaşıyorum ... tükürük bezimde tutulma oldu demiştim 2 gündür de koltuk alti göğsüme yakın lenflerde hassasiyet ve acıma var şişlik falan yok çok baktım kolumda yaygın bir ağrı var ... Hocam normalmi bu durumlar bir doktora görünmem gerekirmi bir viral enfeksiyon bunları 12. Günde bile peşpeşe yaparmı mazur görün hocam herşeyin bir ilki vardır derlerya ilk defa yaşıyorum bu durumu ... sayenizde daha sakin ve huzurlu atlatıyoruz allah razı olsun...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2019 Saat 22:53 |
|
Yuz bin kere anlattim!!!! Ates + Agizda pis KOKU + Dil in tamamini kaplayan PAS tabakasi yoksa, Viral enfeksiyon geciriyorsunuz demektir, antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|