Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Menenjit asisi alerji yaparmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Menenjit asisi alerji yaparmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_berk_bertug Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_berk_bertug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Menenjit asisi alerji yaparmi
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 20:48
Hocam iyi aksamlar. Kizim 13 aylik gecen hafta p.tesi gunu menenjit asisi yaptirdim. Persembe gunu vicudunda dokuntuler olustu. Simdi butun vucuduna yayildi. Yuzunede yayildi. Boyle nokta nokta nokta. Isilik gibi fis fis. Dr. Goturdum alerji dedi kan aldilar 15 gun sonra sonucu cikacak. Dr. Asi oldugunu soylemeyi unuttum. Acaba menenjit asisi yan etki yaparmi.

Düzenleyen esra_berk_bertug - 05 Şub 2019 Saat 23:16
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_berk_bertug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 23:29
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_berk_bertug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 23:33
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_berk_bertug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 23:35
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2019 Saat 04:58
Kani BOSUNA aldilar…. "Tamamen duygusal" nedenlerle!!! Hic bir sey cikmayacak, paraniz telef oldu.. 
Cesit-cesit Menenjit asilari var.. Siz hangisini oldunuz?? 
Bu arada; Meningokok menenjiti ile ilgili makale ve yazilarimi da okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Şub 2019 Saat 04:58
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_berk_bertug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2019 Saat 09:01
Hocam nimenrix 13. Ayda tek doz vuruldu. Birde soylemeyi unuttum hocam hipokort krem verdi sadece. Sabah aksam 5 gun surun dedi. Kizimin vucut nemlendiricisiyle  findik kadar karistirip suruyorum ama sanki hicbir faydasi yok+ cok kasintisi var belli cok huysuz hocam allah askina ne kullanayim ben bu kizima yavrum kasintidan cok huzursuz nasil gececek bunlar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2019 Saat 18:59
O asi, cocuklarda HICBIR ISE yaramaz...  Yaptiracaksaniz, Bexsero yaptirin. 
Hic mi bu konuda senelerdir yazdiklarimi okumuyorsunuz??  
HER GUN banyo yapsin ve banyodan sonra. Hipokort krem, gunde:2x1 surun.. Vucut nemlendiricisi ile 
karistirmak da neyin nesi??  
Nimenrix asisi yaptirin bir SALAKTAN ne beklenir?? 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.