|
İdrar yolu enfeksiyonu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2019 Saat 12:36 |
Merhaba hocam kızım 1 yaşına yeni girdi. pazartesi günü 1 yaş kontrolüne gittik demir eksikliğine bakıldı. Eve geldik 38 -38,5 derece ateşi oldu. Genel durumu iyiydi . Salı günü ateş 39 oldu ama gece yükseliyor gündüz 38 lerde seyrediyor .bu iki gün boyunca 2 dişi kabardı ve dün dişi görünür hale geldi. Diş ateş yapmaz dediğiniz için dün tekrar götürdük ve parmaktan crp bakıldı 7 çıktı, yeşil akıntı gelmişti biraz, idrara bakıldı 6-7 epitel görünmüş direkt idrar yolu enfeksiyonu diyerek antibiyotik verdi doktor. Ben inanmadım ve başlatmadım çünkü sizi okudum ve nitrit negatif olunca inanmadım enflasyon olduğuna üstelik wbc de normal . Bugün ateşi filan kalmadı durumu da yine çok iyi. Bu ateş neden olabilir hocam
|
|
![]() |
|
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117415 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok bir seyi.. Kabahat sizde... Niye bu sahtekarlara, "canak" tutuyorsunuz??? Allahtan biraz okumus ve bilgi sahibi olmussunuz.. Yoksa, basiniza daha neler acarlardir. Her kontroa gittiginizde; "iyilesmemis" diyerek, Ilacli Bobrek filmlerinden, Sintigrafiye kadar yapilmadik Test kalmazdi.. Siz, cocuk doktorlarini adamdan mi sayiyorsunuz?? Hele; bu son 10-12 senede mezun olanlari!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Teşekkürler hocam bugün de vücudu döküntü oldu sizi okumasaydım onlara inanacaktım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117415 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5. Hastalik olabilir.... Ates ve Dokuntulu Hastaliklar tablosunu inceleyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Sanırım 6. Hastalık hocam. Ateş aniden kesildi ve arkasından vücudu döküntü oldu . Sayenizde gereksiz antibiyotik kullanmaktan kurtuldu kızım. Tekrardan teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|