|
Diş Tedavisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2019 Saat 08:45 |
Merhaba Kadir bey. Oğlum 4 yaşında. 2 gün boyunca dişi ağrıdığı için yemek yemekte zorlanıyordu özellikle tatli yiyecekler yediğinde bu 2 gün öncesine kadar dişi ile ilgili bir ağrısı yoktu hatta sopuk algınlığı grip yeni atlattığı için ağzı yara oldu sandım iştahsız diye 4 gün aç karnına 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi verdim daha sonra çok sinirlenmeye başladı birşey yerken ağzındakini çıkarıp attı sürekli konuşamadığı içinde sinirlenip ağlıyordu konuşup ikna ettim ağzını açıp baktığımda dip dişlerinin çürümüş olduğunu gördüm diş kiliniğine götürdüm diş hekimi koltuğuna oturmadı malesef ağzı açtı diş hekimi epey işlem yapılması lazım çürüğü var kan ilacı kullanmıştık ön dişlerinde lekelenme yapmıştı diş hekimi önlerde çürük dedi kan ilacı renlendirme dışında çürükte var dedi bu çocuk durmaz anestezi ile yaptırabiliriz dedi başka bir diş hekimine gittim o da aynı şeyi dedi sadece ek olarak da biz mümkün mertebe bekletmeye çalışıyoruz 7-8 yaşına kadar lakin duramazsa da anesteziden başka yol yok dedi. Dün akşam oğlum yemek yedi bisküvi bile yiyebildi çikolata yemek istedi dişin ağırıyabilir dedim yemedi bu arada pekmez vermeyi bıraktım.
1-gözle görülür çürükleri var ağrı olmazsa bekleyelim mi yoksa anestezi ile tüm dişlerini yaptıralım mı? 2- aç karnına verdi ğim pekmez tatli olduğu için çürük dişlerindeki hassasiyeti arttırdı mı? 3-şimdi yaptırmaz sak daha mı kötü olur? 4- güvendiği miz özel bir diş kliniği burası burdamı yaptırsak yoksa bir de bize yakın gidebilceğimiz aydın üniversitesi diş bölümündede yaptırılıyor muş ordamı yaptırsak? Teşekkürler Düzenleyen yaksu - 10 Şub 2019 Saat 08:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ne tur olursa olsun, HICBIR PEKMEZIN, en ufak bir yarari yoktur.. Turkiye'nin SALAK Prof.lari, daha; seker nedir, pekmezdeki seker nedir, en ufak bilgileri yoktur.. Isterseniz, gidalarina seker yerine, pekmez katabilirsiniz.. Kurtulus harbi ve 2.Dunya harbinin kitlik yillarinda boyle yapilirdi.. Yoksa, pekmezlerin; HIC BIR USTUNLUKLERI YOKTUR.. Bu yalan sirf cocuklar; buyuklere ayrilan seker ve Recelleri istemesinler diye uydurulmustur.. 2- Anladinizmi simdi, NIYE Turk discileri, sizlerin Zymafluor kullanmanizi istemezler ve sizleri korkuturlar!! Hep kendi cikarlari icin, Turkiye'de Zymafluor satisini onlemislerdir. Bunlar iste boyle ASSAGILIK ve NAMUSSUZ yaratiklardir.. Bekletin, insallah, kendiliginden dokulurler de bu PUSTLARA para kaptirmamis olursunuz.. 3- Guvendiginiz BU ISE, siz yanmissiniz demektir.. Hic olmazsa, bundan sonra Zymafluor kullanin da geri kalan saglam disleri kurtarin.. Ha, bu arada bir sorun bakalim; Zymafluor hakkinda ne dusunuyorlar?? Niye Zymafluor dis ulkelerde var da, Turkiye'de yok?? |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne deseniz haklısınız halimiz her yönden yaman... Hocam şimdi biz bu tableti yada muadilini bulamayacakmıyız. Burda bir site adı vermişler girdim ordan da satın alınmıyor. Birde hocam kızım ilkokul 2.sınıfa gidiyor geçen senede bu senede okula flor vernik uygulama yapıldı jel gibi birşey sürmüşler dişlerine. Bunun için de veli izni olması gerekiyordu 25 kişilik sınıfta benle birlikte 5 kişi yaptırdı... Sizin bahsettiğiniz ile aynımıdır Düzenleyen yaksu - 11 Şub 2019 Saat 00:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir.. Zymafluor'un etkisi kalicidir. Okullarda surulen "uyduruk" cins, devamli koruyuculuk saglamaz. Zaten bir ise de yaramamis..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|