Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bezde kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bezde kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 468
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bezde kan
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 21:00
Hocam merhaba
Oğlum 5 yaşında,
Geceleri altına 1,2 damla kaçırdığı içşn çocuk bezini külodunun altına koyuyorum.. bezde pirinç tanesi kadar kahve kırmızı arası bi leke gördüm..kurumuş kan renginde.. çok endişelendim.. bi hastalık filan geçşrmedi bu aralar.. 
Size daha önce dokunan yiyecekker hakkında yazdığımda,pankreasta enzim eksikliği var demiştiniz..
fazla fındık,ıspanak,haşlanmış yumurta  yediğinde aşırı ağrı kramp,ishal kusma oluyor demiştim . .
Geçen sene de istediğiniz tahlilleri yaptırınca mikrositer anemi demir eksikliği demiştiniz.. dipnot olarak belirtmek istedim.

bu kan lekesi ise die çok korktuk,ne zaman olmuş onu da bilmiyorum.. birkaç gündür aynı bezi takıyor..
Ne yapmalıyız,tahlil filan gerekirmi?

Düzenleyen esra_kocabiyik - 13 Şub 2019 Saat 21:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120405
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 21:22
Takip edin..  

Mikrositer anemi oldugunda, artik birde, demir eksikligi: DEMEM.. Bir daha okuyun.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 21:23
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 22:06
Yok hocam şöle oldu, önce mikrositer anemi dediniz,başka tahliller istediniz,sonra demir eksikliği anemisi dediniz,bişey yapmaya gerek yok kurcalamayın dediniz..
Bir daha kanama filan olursa napalım hocam,ona göre hareket ederiz
İdrarda kanama nelerden olur? Eski yazılarınızda taş kum düşürme die okudum..başka bi şey olabilirmi 

Düzenleyen esra_kocabiyik - 13 Şub 2019 Saat 22:20
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 22:43
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120405
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 00:06
Arkasi gelirse, o zaman dusunurum.. Pipi ucunda bir yara bile olabilir. 
Tekrar ederse, bir; "Tam Idrar Tahlili" yaptirip, bana yazin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.