|
Omurga kemikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 23:33 |
Kadir hocam merhaba,
Size merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum. Benim omurga kemiklerim çok çıkık. Yani eğildiğimde dokununca direkt çok çıkık olarak ele geliyor. Annemin omurgasına bakınca onunki benim gibi çıkık değil. Bu yapısal mıdır? Bir problem midir hocam? Bir de skolyoz bizim yaşımızdaki insanlarda olur mu? (37 yaş) Sürekli aynı pozisyonlarda oturmaktan omurgamız zarar görür mü? Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlattiginiz durum; yapisaldir.. Skolyoz ve Lordoz durumlari : Sekil bozukluklaridir. Skolyoz, cocuklarda bile olur.. En sik da Ergenlik doneminde, Bilhassa hic Spor ile ugrasmamis kiz cocuklarinda olur. Skolyoz suphesi varsa; govdesinin on ve yan resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim yanıtınız için.
Sizin yanıtınızdan yola çıkarak bende lordoz olabileceğini düşündüm. Benim bel çukurum doğumdan sonra özellikle dikkat çekecek kadar içeri girmiş gözüküyor. Lordoz tehlikeli bir rahatsızlık mı? Tedavisi nedir hocam? Özellikle sağ bacağımdaki yanma uyuşma gibi durumların lordozla ilgisi olabilir mi? Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Ortopedi doktoru gorsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|