|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mihrimahmetehan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mihrimahmetehan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2019 Saat 21:30 |
Merhabalar doktor bey
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim...benim bir yaşında bir oğlum var...burun tıkanıklığı yaşadı ,ama dışarı akan bir akıntı yok..emerken sıkıntı yaşıyor ,nefes alamıyor,yemek yerken burnu tıkalı olduğu için midesi bulanıyor ağzını kapatıp yemek yiyemiyor..sonra sizin yazilarinizdan yola çıkarak dört saatte bir on damla serum fizyolojik her iki burun deliğine onbeş gün devam ettim..hafif rahatlama oldu ama geçmedi.sonra illadin damla ikişer damla..üç gün.yine geçmedi...bu arada yeniyor,içmiyor,mide bulantısı sürekli ağlama ,uyumuyor,sırt üstü yattığı an bağırıyor..kulaklarına sürekli parmağını sokmaya çalışıyor...bu arada gözü şişti.. gözünden yeşil akıntılar gelmeye başladı...bakteriyel birşey olduğunu düşündüm...ateside çıkıyor sürekli gün içinde...kbb götürdüm..kulakta sıvı var dendi..zimaks 50 mg antibiyotik başladık..beş gün kulalndik.tekrar gittik...yine bitmemiş..tekrar bir şişe daha...bu arada antibiyotik alınca gozlerdeki akıntı,sislikde gitti,ateside düşmeye başladı.yemek yemeye başladı..tekrar kontrole gittim..Dr tam bitmedigini fakat böylede kalsa sıkıntı olmuyacagini söyledi.yanliz üstünden on gün geçmeden yine ateş başladı..yine mide bulantısı.aglamalar...öğürüyor sürekli.. bu esnadab olduğu tüm vakitlerde yemyeşil kaka ve kokulu..ve zayıflıyor..onbeş günde 400 Gr verdi...meme.emmeyi bile istemiyor..memede de mide bulantısı yaşıyor.sizce ne yapmalıyım...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece, 5 gun Iliadin damla kullanin(sprey olmaz), gerekirse, 1 gun aralarla tekrar kullanin. Antibiyotik kullandiginiz icin, uzun surecek.
|
|
![]() |
|
Mihrimahmetehan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mihrimahmetehan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam doktor bey..ilgilenip yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim...sizin sayenizde birçok şey öğrendim...sizi tanıdıktan sonra üç yaşında bir kızım var..nerdeyse iki yıldır ilaç kullanmıyoruz.. yanlış bildiğimiz ne çok şey varmış... artık çocuklarımla ilgili başıma birsey gelse hemen sizin yazılarınızı oluyorum..tabi vaktim olan tüm zamanlarımda sizin yazılarınızı oluyorum..ve cevremdeki herksede sizi anlatıyorum . okuyun diye .. sahtekarlığın safhaları yazınızı okudum ..ve çevremde Dr giden tüm çocuklar aynı sizin yazdıklarınız uygulanıyor adım adım...Allah sizi ve sizin gibi varsa o Dr eksik etmesin başımızdan...meğer ne acımasız bir çarkın icindeymisiz..iyi çalışmalar hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|