Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 aylik bebek kilosu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2 aylik bebek kilosu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bambambam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bambambam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2 aylik bebek kilosu
    Gönderim Zamanı: 06 May 2019 Saat 19:22
Kadir bey hastane çikisi 3.150 g olan
28 şubat doğumlu kizim
6 mart 3210 
2  nisanda 3800
6 mayıs 4150 g kilosu ölçüldü 
Sürekli emziriyorum aşırı gaz ve kaka yapamama dışında bir problemimizde yok ama bu kilo normal mi:( 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2019 Saat 19:39
Oncelikle; "Yeni Doganin Ozellikleri" makalemi Yazarlar kismindan bulup okuyun.. 
Asiri yerse, altin sarisi olmasi gereken kaka rengi; yesil olur. 
Gaz iyi cikarilmiyorsa; asiri hickirik ve alttan yellenme olur.. 
Yukarı Dön
bambambam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bambambam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2019 Saat 20:54
Evet hocam okudum videonuzu da izledim ve izlemeye devamda ediyorum. 
7 senedir sizi takip ediyorum ama her cocuk başka bir tecrübe:(
Kakası yeşile dönük bazen yeşil alttan yellenme ve hıçkırıkta çok fazla var. Karnına dokundugumuzdq içindeki köpükleri hissediyoruz. Ama şu an kilosu mi yetersiz çok mu zayıf :(
Takviyeye gerek var mı?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2019 Saat 01:36
Az da olsa, kilo aliyor. Problem; 2 ay ust uste hic kilo alamayinca vardir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.