|
Bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2019 Saat 16:30 |
Kadir hocam iyi günler dilerim
Kızım 7 yaşında bademcikleri iki yıldır baya büyüdü ama ben sizin yazılarınızı okuyorum aldırmayı düşünmüyorum. en son geçirdiği gripten sonra biraz daha büyüdü sanırım bazen boğazıma birşey geliyor diyordu akıntı sanıyordum bugün bir baktım küçük dil diye geçiyor sanırım o bademciğne yapışıyor bir süre sonra düzeliyor.Ben size sormak istedim bir sorun yaratır mı bu durum ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun yaratmaz, sakin aldirmayin.
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün birşey yiyemedi boğazıma takılıyor diyor .Ateşi yok kendiliğinden küçülür mü bir şey yapmamıza gerek var mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaten, bu donemin sonuna geldiniz.. Cok sik antibiyotik almadi ise, bu onumuzdeki kis, bu sikayetleri olmayacak.
|
|
![]() |
|
Hiç antibiyotik almadı hocam 9 aylık olduğunda sizile tanıştık hep sizin tavsiyelerinizle atlattık. Yemek yiyemezse diye endişe ediyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdi yemezse; iyilesince acisini cikarir… Hic merak etmeyin.. Makalelerim arasinda; "Atesin Yan Etkileri" diye olanini bulun, en alttaki semayi uzerine tiklayarak buyutun ve inceleyin. |
|
![]() |
|
Hocam uzun zamandır geniz etide şiş olduğu için yaklaşık bir aydır sürekli burnunu serum fizyolla temizliyorum.Geceleri
Nefes alamadığı için kaliteli bir uyku uyumuyor.Bunlar geçiçi biliyoeum ama göz altları bu hale geldi size sormak istedim normal mi ? ![]() |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Merhaba,
Fotoğrafları lütfen www.yollayap.com sitesinden yükleyin, geçmiş olsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|