Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bademcik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bademcik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bademcik
    Gönderim Zamanı: 09 May 2019 Saat 16:30
Kadir hocam iyi günler dilerim
Kızım 7 yaşında bademcikleri iki yıldır baya büyüdü ama ben sizin yazılarınızı okuyorum aldırmayı düşünmüyorum. en son geçirdiği gripten sonra biraz daha büyüdü sanırım bazen boğazıma birşey geliyor diyordu akıntı sanıyordum bugün bir baktım küçük dil diye geçiyor sanırım o bademciğne yapışıyor bir süre sonra düzeliyor.Ben size sormak istedim bir sorun yaratır mı bu durum ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2019 Saat 19:47
Sorun yaratmaz, sakin aldirmayin. 
Yukarı Dön
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2019 Saat 00:18
Hocam bugün birşey yiyemedi boğazıma takılıyor diyor .Ateşi yok kendiliğinden küçülür mü bir şey yapmamıza gerek var mı ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2019 Saat 01:38
Zaten, bu donemin sonuna geldiniz.. Cok sik antibiyotik almadi ise, bu onumuzdeki kis, bu sikayetleri olmayacak.
Yukarı Dön
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2019 Saat 08:26
Hiç antibiyotik almadı hocam 9 aylık olduğunda sizile tanıştık hep sizin tavsiyelerinizle atlattık. Yemek yiyemezse diye endişe ediyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2019 Saat 19:10
Simdi yemezse; iyilesince acisini cikarir… Hic merak etmeyin..
Makalelerim arasinda; "Atesin Yan Etkileri" diye olanini bulun, en alttaki semayi uzerine tiklayarak buyutun
 ve inceleyin. 

Yukarı Dön
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2019 Saat 19:48
Hocam uzun zamandır geniz etide şiş olduğu için yaklaşık bir aydır sürekli burnunu serum fizyolla temizliyorum.Geceleri
Nefes alamadığı için kaliteli bir uyku uyumuyor.Bunlar geçiçi biliyoeum ama göz altları bu hale geldi size sormak istedim normal mi ?
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2019 Saat 19:52
Merhaba,

Fotoğrafları lütfen www.yollayap.com sitesinden yükleyin, geçmiş olsun.

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.