|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 May 2019 Saat 23:12 |
Merhaba doktor bey
Oğlum 9 yaşında. Bir hafta kadar önce ellerinde minik minik toplu iğne başından biraz büyük 3-4 yara çıktı. Sanki bir yere sürtmüş de yara olmuş kabuk bağlamış gibi. Oğlum ısrsrla yaraların kendiliğinden çıktığını, hiçbir yere sürtmediğini söyledi. En son dizinde de aynı minik yaradan görünce bugün çocuk doktoruna götürdüm. Doktor kan alacağını, pek önemli görünmediğini fakat cildiyenin ayrıca görmesi gerektiğini söyledi. Bu arada yaralar egzama olmadığını söyledi. Kan sonuçlarımız içinde referans değerlerinin dışında kalanları size yazmak istedim. Ref PDW: 8,7 fl 9-19 Ürik asid 3 mg/dL 3,7-7,7 MON% 5,2% 5,3-12,2 WBC 10,63 4,23-9,07 NEUT# 5,47 1,78-5,38 WBC değerini yetişkinlerine göre yazdıklarını sizin maillerinizden biliyorum. Fakat diğer değerlerin ref değeri dışına çıkmasını yorumlayamadım. Bu arada bir de çinko testi istemişti. Fakat onun sonucu 1 haftada belli olacağı için yazamıyorum. Doktor çinko eksikliğinin de yaralara sebep olabileceğini söyledi. Bu ref değerleri dışındaki tahlil sonuçlarının oğlumda çıkan minik yaralarla ilgisi olabilir mi ? Ya da bu sonuçların farklı çıkması önemli midir. Örneğin PDW düşüklüğü önemli olabiliyormuş araştırdığıma göre. Şimdiden teşekkür ederim... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118033 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- WBC normal.... Digerlerin bir onemi yok. 2- Cinko eksikligi mi??? Aptal bu doktor.. Acaba hic hayatinda: Acrodermatitis Enteropathica gormusmu?? 3- Yazik olmus o tahlillere verdiginiz paralara.. yaralarin bir kac resmini gonderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
![]() Düzenleyen özge deniz - 11 May 2019 Saat 13:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Fotoğraflar üstte doktor bey. Cevabınız için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118033 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinek isirmis, kasiyarak REZIL edilmis.. Bir sey yapmayin, sadece kabuklari erken kaldirir da, kanama olursa, uzerlerine, "Kulak cubugu" ile, Betadin surun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|