|
Hocam bakarmısınız... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2019 Saat 01:45 |
Dün soğuk almışım hocam malum havalar bir sıcak bir soğuk ... neyse burnum tıkalı geniz akintim var ertesi günde oruca başlayacağım ... tedirginim haliyle .. neyse işte bana salakmi dersiniz safmi dersiniz okadar okuyodum anlamiyormusun mu dersiniz.. ama resmen salaklık yaptım ... Bir grip ilacı vardı içtim burnumu açsın kolay oruç tutayım diye biraz açar gibi oldu akşam bitane daha içtim .. ve sonuç güm güm güm kalp atışı soluğu acilde aldım şimdi geldik ... testler normal cıktı inşallah kalıcı birşey olmamıştır hocam ... 27 yaşındayım herhangi bir kalp hastalığım yok .. k ile başlayan ilaç 😣😣😣😣 tövbeler olsunnn bidaha sözünüzden cikmammmmmmm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir daha sakin: 1- Grip ilaclarini.. 2- Sonu "-cold" ile biten hicbir ilaci kullanmayin..
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Tövbeler olsunn hocammmm .. kalıcı bir şey yapmışmışmidir acaba hocam ? Evham yaptım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam çok etkilemismidir kalbimi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|