|
Kafada yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2019 Saat 20:48 |
Hocam oğlum 4 aylık 8 kilo 67 cm.. kafasında çok konak vardı. Çok küçükken uğraşmaya başladım.. galiba iyi yapmadım.. şimdi banyodan sonra bile sulu sulu yaralar oluyor çocuğumun kafasında.. bi mesajda baticon demişsiniz. Ben de onu mu yapmalıyım.. tepesi komple el basımı kadar konaklı.. temizlenince daha çok sulu yara oluyor sarı sarı.. ne yapmalıyım hocam
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konak; pislikten olur.. Bebekler yikanmadiklarinda, sacli deri ifrazati, buharlasarak, yag ve tuzlu kisimlarini sacli deriye birakirlar. Zamanla bu birikimler ust uste birikerek,"kaplumbaga kabugu" kadar sert bir tabaka olustururlar.. Sacli deri hava alamama sonucu, "masere" olmaya baslar. Cozum: HER GUN yikanacak, konakli kisim, tirnak ucu ile nazik bir sekilde kazinacak. Alttan "sulu yara" cikarsa, o kisimlara Batticon surulecek, yoksa, mikrop kapar, ve daha beter duruma doner. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|