|
kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2019 Saat 11:19 |
hocam merhaba, kızım 13 aylık 10.500 gram, kutu süt içiyor hergün 600 ml. beslenmesi gayet iyi ancak günde bir defa top top kestane şeklinde kaka yapıyor, eski konularda aç kaldığını gösterir yazmışsınız, sebebini bulamıyorum aç kalmadığından eminim bu günde bir defa top top kestane şeklinde yaptığı kakanın sebebi ne olabilir hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yag ve seker oranlarini arttirin.. Kalorisi dusuk gida yediginde de olur.
|
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam hergun 100 gram kıyma ve 1 yumurta ayrıca çorba ekmek bisküvi yiyor. Sütü yarım yağlı veriyoruz nerde eksiklik var acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tam yagli sut verin.. Ben kimseye (sismalar haric); "yarim yagli" sut verin demedim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
hocam söylediklerinizi yaptım yağı şekeri artırdım, aynı gün tam yağlı süte de geçtik ama kakası düzelmiyor, acaba ben size top top kestane kaka diye yanlış mı tarif ediyorum diye düşünerek kakanın resmini çektim ekliyorum hocam bi bakarmısınız bu şekilde kaka neden olur? ne yapmam lazım?
http://m.YollaYap.com/bbtc/1560345944485.jpg http://m.YollaYap.com/ebtc/1560345944485.jpg Düzenleyen fatma8266 - 12 Haz 2019 Saat 16:34 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyın. Yarınki kaka önemli, gene böyle çıkarsa; 5ml Duphalac surup içirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam 22 mayisdan simdiye kadar ayni devam etti. Yani kabiz MI? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Önceki cevabı okuyun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|