|
Tahlil sonuc |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2019 Saat 23:17 |
Sevgiler Kadir hocam �nşallah iyisinizdir iki aydır diyetisyene gidiyorum 30 yaşındayım 2 çocuk sahibi bir anneyim bu yaşıma kadar hiç kansızlık yaşamadım hamilelik haricinde benim tsth mdasıkıntı vardı diyetle bez güzel beslenme ile çok şükür ki düzeldi fakat hemoglobin değeri m baktığım zaman bugün yaptırdım hemogramda 12.9 a düşmüş wbc m7.9 değerlerim de hiçbir sıkıntı görünmüyor fakat ferritinim 8E düşmüş vitamin d senede 2 defa ampul içmeme rağmen 15 Ben şimdi bunu aile hekimine göstersem bana kan ilacı başlayacak siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kan ilacı kullanmama gerek var mı bu arada PLT değeri 200 bin değerlerde tek sıkıntı olan ferritin ve vitamin d eski tahlillerime baktığım zaman ferritin en az 20 lerdeymiş birde söz değerli bilgileriniz söylerseniz sevinirim hocam Allah'a emanet olun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HGB, WBC ve PLT'nin beraber dusmeleri, VIRAL bir enfeksiyon gecirdiginizi gosterir. Kurcalamayin.
|
|
![]() |
|
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Hocamyanlış anladınız benim değerlerinin hiçbirisinde sıkıntı yok sadece ferritin değeri ilk defa 8 eğilmiş sizi aydınlatmak için hemoglobine platetleri vesaire sorarsınız belki diye ben onları yazdım yoksa hani hiç bir değerim de bir sıkıntı yok sadece ferritin 8E düşmüş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O da ayni sebeple duser..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|