|
Bebek kafa derisi.. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esaz
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebek kafa derisi..Gönderim Zamanı: 22 May 2019 Saat 23:55 |
|
Hocam oğlum 4.5 aylık kafa derisi iyice bi tuhaf olmaya başladı. Konak gibi kabuk kabuk değil sanki egzama gibi.. hergün yıkıyorum. Baticon sürdüm 3 kez tamamen geçti derken bugün yıkadım tekrar kırmızı yara yara oldu gece uyurken farkettim yapış yapış sulanmış yine neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Furacin sürdüm. Hametan sürdüm. Zarar verir mi bu kremler de bilemedim.. hipokort sürsem mi.. yanakları iki günde iyileşti hipokortla.
|
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
esaz
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2019 Saat 00:02 |
|
Hocam bir de kafatasında alnının saçla birleştiği yerde nohut kadar bi çıkıntı var. İki doktora gösterdim ikisi de hareketsiz olduğunu büyüdükçe geçeceğini söylediler. Kemik çıkıntısı büyüdükçe geçer mi yoksa küçükken yapılabilecek birşey var mı hocam. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2019 Saat 03:02 |
|
1- Her gun banyo yaptirin. Sacli deriyi iyi yikayin.. Batticon kullanabilirsiniz. Daha kotu olursa resim gonderin. 2- O "cikintinin" hicbir mahsuru veya anlami yoktur, hicbir sey de yapilmaz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|