|
Bogulma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2019 Saat 17:49 |
Hocam mrb 1 yaşındaki oğlum az ince gofret almıştı eline , dışındaki kaygan kabinin yaklaşık 4 cm yerini ısırmış , daha sonra üzerine ben emzirdim su icirdim falan farketmedim ancak kusunca ağzına baktım Ve o celatinli kabı aldım , ancak arasira boğazını giciklandiriyo ve kuscaakmis gibi hala parça kalmış olabilirmi çünkü ne kadar. Yedi görmedim çünkü bir pakinikle çikolatayı attım,
Düzenleyen aslhn - 03 Haz 2019 Saat 17:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuttu ise bile bir sey olmaz, oldugu gibi cikar..
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanı ıste dedıgım gıbı kocaman bır parca çıkardım azından ama ıcım hala rahat degıl boğazında gıcık varmıs gıbı davranıyo sımdıde uyudu boğazında takılı kalmamıştır dımı ne bılıym soluk borusuna falan kacmıssa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bos konusuyorsunuz.. Ben ne dedi isem O..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|