|
Grip mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2019 Saat 13:00 |
İyi günler hocam
Kızım 4 yaş 2 aylık, 18 kilo 108 cm, bayram haftasında size yazmıştım, kızım için grip demiştiniz, 4- 5 günde atlatmıştı. Yine geçen hafta salı gününden beri 39a ulaşan ateşi var, bugün 7. Gün, daha önce bu kadar uzun süren bir halsizlik durumu vs olmamıştı. Dilinin resmini gönderiyorum, değerlendirebilir misiniz? İştahı yok, ateş 39 oluyor, ağız kokusu açlıktan ötürü var sanıyorum. ![]() ![]() Düzenleyen antipc - 17 Haz 2019 Saat 17:18 |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yaklaşık 16.00 civarı kızımın iki bacağı böyle oldu, ben allerji diye düşündüm, kendim çekirdek yiyordum, 4ya da 5 tane kadar istedi ona da vermiştim, öğleyin de tereyağlı pilav yedi bir iki kaşık. allerset vardı evde, 1 ölçek verdim, ama grip hali varsa ters etki olur mu, nasıl bir yol izlemeliyiz? Ateşi 39 civarı, cold mix, calpol ve burun temizliği dışında birşey kullanmadık bu güne kadar.
![]() ![]() Hocam bi de allerji hemen mi reaksiyon verir? Kaç zaman öncesini düşünmek gerekir?
Düzenleyen antipc - 17 Haz 2019 Saat 17:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dil pası, Antibiyotiklik bir durum olduğunu gösteriyor.. Reçetesiz alamadığınız için bir doktora gitmeniz
gerekiyor. Döküntüler allerjik, Allerset'e devam edin. |
|
![]() |
|
Hocam tahlil yaptırdım geldim, doktor antibiyotik yazdı. Forumdan okuduğum kadarıyla wbc düşük 4 yaş için, dili de hocam pek iştahı yok, açlıktan mı acaba?
Döküntüler, allerset ilk ölçekten sonra geçti, tekrar kullanmama gerek yok değil mi?
![]() Düzenleyen antipc - 17 Haz 2019 Saat 23:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik için; Ateş+Agızda pis koku+Dilde PAS, üçü bir arada olacak.. Tek başına dilde pas; açlık
veya ishal sonucu da olur. |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam, ağız kokusunu pek ayırt edememiştim.Antibiyotik kullanmıyorum, gözü kapanmış çapaktan, dün allersetten ötürü sanırım, tobrased başlıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamdır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|