Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 289
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mi?
    Gönderim Zamanı: 17 Haz 2019 Saat 13:00
İyi günler hocam
Kızım 4 yaş 2 aylık, 18 kilo 108 cm,  bayram haftasında size yazmıştım, kızım için grip demiştiniz, 4- 5 günde atlatmıştı.

Yine geçen hafta salı gününden beri 39a ulaşan ateşi var, bugün 7. Gün, daha önce bu kadar uzun süren bir halsizlik durumu vs olmamıştı. Dilinin resmini gönderiyorum, değerlendirebilir misiniz? İştahı yok, ateş 39 oluyor, ağız kokusu açlıktan ötürü var sanıyorum.

Düzenleyen antipc - 17 Haz 2019 Saat 17:18
Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2019 Saat 16:59
Hocam yaklaşık 16.00 civarı kızımın iki bacağı böyle oldu, ben allerji diye düşündüm, kendim çekirdek yiyordum, 4ya da 5 tane kadar istedi ona da vermiştim, öğleyin de tereyağlı pilav yedi bir iki kaşık. allerset vardı evde, 1 ölçek verdim, ama grip hali varsa ters etki olur mu, nasıl bir yol izlemeliyiz? Ateşi 39 civarı, cold mix, calpol ve burun temizliği dışında birşey kullanmadık bu güne kadar.

Hocam bi de allerji hemen mi reaksiyon verir? Kaç zaman öncesini düşünmek gerekir? 

Düzenleyen antipc - 17 Haz 2019 Saat 17:23
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117264
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2019 Saat 21:01
Dil pası, Antibiyotiklik bir durum olduğunu gösteriyor.. Reçetesiz alamadığınız için bir doktora gitmeniz
gerekiyor.
Döküntüler allerjik, Allerset'e devam edin.

Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2019 Saat 21:15
Hocam tahlil yaptırdım geldim, doktor antibiyotik yazdı. Forumdan okuduğum kadarıyla wbc düşük 4 yaş için, dili de hocam pek iştahı yok, açlıktan mı acaba? 

Döküntüler, allerset ilk ölçekten sonra geçti, tekrar kullanmama gerek yok değil mi? 

Düzenleyen antipc - 17 Haz 2019 Saat 23:38
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2019 Saat 09:26
Antibiyotik için;  Ateş+Agızda pis koku+Dilde PAS,  üçü bir arada olacak..  Tek başına dilde pas; açlık
veya ishal sonucu da olur.

Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2019 Saat 11:15
Teşekkür ederim hocam, ağız kokusunu pek ayırt edememiştim.Antibiyotik kullanmıyorum, gözü kapanmış çapaktan, dün allersetten ötürü sanırım, tobrased başlıyorum. 

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2019 Saat 17:00
Tamamdır...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.