|
Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Minelmelis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2019 Saat 11:19 |
Hocam size kendimle ilgili birşey sorucaktım.sık sık miğde bulantısı kusma şikayetim oluyor.bazen ishal de eşlik ediyor ama kusma daha ön planda.genellikle gece geç saatlerde oluyor.ve yıllardır var bu sorunum.3 sene önce sağ göğüs altımda başlayıp omzuma yayılan bir ağrı ile hastaneye gittiğimde safra kesemde taş olduğunu söylediler.onunla bir alakası var mıdır bu kusmalarımın.ağrım hiç olmuyor ama bşr anda gelen miğde bulantısı kustuktan sonra şikeyetlerim hemen geçiyor.bu aralar daha sık olmaya başladı.2 gecedir yine kusuyorum.iki gün iyiysem 3.gün kötüyüm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Safra kesesi problemleri sebep olabilir. O taşı halledin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|