|
Cereyan da kalmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2019 Saat 16:18 |
Hocam büyüklerimizden kalma cereyan da kalmak diye bi hastalık vardır ya hani. Bunun tıbbi bir açıklaması var mıdır. Benim çok mantığıma yatan bir durum diil. Netten baktım zatüreye kadar götürdüğü yazıyor. Ama en mantıklı açıklamayı sizden duymak istedim 🤩
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik Türk yalanlarından biridir..
Mikropların bilinmediği zamanlarda hastalıklar; üşütme, ceryanda kalma, nazar ve hatta kötü hava ile ( Mal- Aria) izah edilirdi. Bunlarla ilgili makalemi YAZARLAR kısmından okuyun. Aynı; paslı çivi Tetanos yapar, Kalaysız bakır kap zehirler gibi meşhur yalanlardan biridir. Zatürre,yi; Zatürre mikropları yapar.. Belli ki, nette o yazıyı yazan ÇEMİŞ bu konuda bir halt bilmiyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Haz 2019 Saat 08:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|