|
Kilo alımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2019 Saat 10:58 |
Hocam oğlum 3650 gr 52 cm doğdu. Şimdi 5.5 aylık 8 kg 71 cm. Son ayda nerdeyse hiç kilo almadı. Bir anda kilo alımı 300 grama düşünce panikle ek gıdaya başladım ve hala haftada 1 kez kaka yapıyor bu normal mi. Kilo alımı neden düşmüş olabilir. Hasta falan olmadı. Boyu kilosu gayet iyi biliyorum ama bu ani düşüş beni korkuttu. Kızlarıma 1 yaşına kadar sayenizde ek gıda vermedim. Gerek yok derseniz oğluma da başlamak istemiyorum. Ek gıdamız da kemik suyuna un çorbasıdır. Şimdiden teşekkür ederim..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 aylık kilosunda!!!! Daha ne alsın?? Hızlı kilo alımı olduğunda, bünye bu şekide (şişmanlamayı önlemek
için) gecici bir iştahsızlık yapar, sakın karışmayın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|