|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Atilim06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2019 Saat 10:53 |
Kadir hocam merhaba, 39 yasindayim herhangibir rahatsizligim, kullandigin ilac vs yok, bu sabah 06.00 gibi basdonmesiyle uyandim biraz panik oldum elimiyuzumu yikadim uzandim gecti akabinde midem bulandi(basdonmesinden sanirim) zehirlenme belirtim yok dun cok sicaktada kalmadim ac ta kalmadim gece yatarken ufak birseyler yemistim sut ictim vs ilk defa oldu dr gittim genel muayene iyi dedi kan verdim degerler henuz cikmadi, uykuda oldugundan norolojik birsey olabilecegini soyledi ama ben gitmedim norolojiye, suan itibariyle iyiyim ancak korktum tabi hangi durumlarda norolojiye gitmem gerekir acaba? Tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Atilim06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kan sonuclari normal cikti, ancak dr yinede bir noroloji gorsun dedi, suan itibariyle basdonmem yok..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ic kulaktaki "denge merkezinde" bazi kristallerin yer degistirmesi ile bu durum olur. Adam gibi bir KBB doktoruna gidin, sizi bir yatirip kaldirsinlar, yerlesir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|