|
reflü-astım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokcem_celebi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 10:35 |
Hocam merhaba;
5.5 yaşında oğlum bu zamana kadar sadece sizin tavsiyelerinizle büyüttüm 2 senedir kreşe gidiyor streptokok dışında antibiyotik hiç kullanmadık. Fakat gribal bir enfeksiyon geçirdiğinde öksürükleri neredeyse 1 ay boyunca geçmiyor. Özellikle geceleri ve koştuğunda morarıp tıkanıyor. Son 1 aydır sürekli sesi kısık bir türlü düzelmedi. Yazları babaanesinde kaldığından bu duruma çok uzun süre dayanamıyorlar maalesef dün doktora götürdüklerinde reflü teşhisi koymuş ve bronşit olduğunu eğer tedavi edilmezse 7 yaşına kadar astım olma ihtimali yüksek demiş. Alerjik bir bünyesi olduğunu belirtmiş hava tedavisi ve sprey vermiş ama tabi ben hiç birini kullanmasına izin vermedim. Hocam koştuğunda yada efor sarf ettiğinde bu tür tıkanma ve morarmalar doğal mı? teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normaldir. Gordugunuz gibi, Tipik bir Turk doktoru:Astim,Allerji ve Reflu disinda bir hastalik ismi bilmez. Gelen her hastayi bu gruplardan birine sokar. Bir kere bu yasta Reflu olmaz. Reflu uzun senelerde olusur. Ikincisi, arazlari;sadece, "Gripal enfeksiyonlardan sonra" olmaz, devamli olur. SAKIN o sarlatanin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun, anlarsiniz.... Morarma hakikaten oluyorsa, kalbini bir gosterin derim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|