|
Ppd testi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2019 Saat 15:33 |
4 yaş 4 aylık kızıma ppd testi yaptırdım. Sonuç negatif. Yarın tekrar aşı yaptıracağım. Size de danışmak istedim. Burda doktor ve hemşireler yeni seminerlere gidiyorlarmış, artık 2. Aşıya gerek yokmuş, kayıtta varsa lüzumsuz diye ikna etmeye çalıştılar, en son yapılsa nolur ki dedim, bir şey demediler.
![]() Resimde biraz kırmızılı var gibi görünüyor ama iğneden kalma morluk gibi birşey, yaptırdığım yerde de gösterdim sonuç 0 dediler.
Düzenleyen antipc - 01 Ağu 2019 Saat 15:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
".....Burda doktor ve hemşireler yeni seminerlere gidiyorlarmış, artık 2. Aşıya gerek yokmuş, kayıtta varsa lüzumsuz diye ikna etmeye çalıştılar, en son..." Goruyorsunuz ne kadar AHMAKLAR!! "Yeni seminermis!!"... 20 seneden beri hep ayni hikaye, sirf ek asi masrafi olmasin, isleri artmasin diye uyduruyorlar. Acaba BCG asisinin kendilerine, Menenjit asilari gibi bir cikari (ne biri, birkac) olmasa, gene bu laflari ederler mi?? Yapilacak bir sey yok..
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buralarda durum böyle hocam
![]() Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|