|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2019 Saat 05:21 |
Hocam bende tam 15 senedir 2-3 ayda bir tekrarlayan gaz sancısı gibi karın ağrısı şeklinde beni iki büklüm yapan birşey yaşıyorum, sancılar o kadar şiddetli oluyor ki özellikle tuvalet sırasında, Doğum sancısına yaklaşıyor nerdeyse, bir iki defa doktora gittim test yapıldı bi sonuç çıkmadı, ateşim olmuyor başka bir belirti de yok, başlar başlamaz ılık su içiyorum midedeki gazı dağıtsın diye, birde ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum biraz olsun rahatlatıyor, bu hal 3-4 gün sürüyor hiç ilaç kullanmıyorum kendiliğinden geçiyor, beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim hocam
(19 yaşında başladı şimdi 34 yaşındayım) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Mittelschmerz" olabilir. Kadin-Dogum doktorunuz ile bir gorusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|