|
Agiz mantari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pinarisu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2019 Saat 10:36 |
Merhabalar hocam. 21 aylik kızım tatilde deniz girdi. Son 3gündür ek gıdayi red etmeye başladı. Ayrica ozel bolgesinde pisik olustu.eve dönüşte doktora götürdük. Doktor mantar oluştuğunu söyledi. Ağzı tamamen yara. Kan testleri düzgün çıktı .bir tane agiz solisyonu ve deri için krem verdi. Kızım halen beslenemiyor. Mantar aşırı temizlikten oluşur demişsiniz ben denizden bulaştığı düşünüyorum. Yanılıyor muyum ? İlaçlar mikostatin ve terbisil. Bunlar uygun ilaçlar mi ? Emziriyorum bana geçer mi ? Birde ağzı ne zaman düzelir ? Çok üzülüyorum. Aç ama birsey yiyemiyor. Sizin önerileriniz nedir.?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor, aptalin teki!! Agizda Pamukcuk; ya hayatin ilk 1 ayinda veya asiri sure ve/veya asiri etkili Antibiyotik alanlarda olur. Oyle denize girmekle filan mantar olmaz.. Bu yasta en sik gorulen agiz yarasi; Herpangina dir. 1 hafta surer, Pyraldin sol yemeklerden sonra yanak iclerine ve dil ustune birer damla damlatin. Size bulasmaz. Istahini idare edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Ağu 2019 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
pinarisu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler cevabiniz icin. Hocam hafta sonu olduğu için baskentimiz de acillerde uzman çocuk doktoru malesef yok😤. Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum bu doktorlara. Aslında ben el ayak hastalığından suphelendim. Lakin yüksek ateş olmadığı için başka bir hastalık diye düşündüm. Verilen mantar kremi ni kullanmayacagim. Kızimda döküntüler çarşamba günü başlamıştı. Beş gün oldu. Sanırım iki gün daha kalacak . Tek sıkıntı beslenmekte sorun yaşaması. Su dahi içemiyoruz. Tukurugunu yutmakta zorluk çekiyor.
|
|
![]() |
|
Hocam Merhabalar. Kızımın ağzındaki yaralar geçmeye başladı. Lakin genital bölgedeki geçmedi m doktoru idrar tetkiki istedi 10 15 lökosit göründü .antibiyotik başlamamizi söyledi .ben sizin yazılarınızda 10 15 lokosit normal olduğunu okumuştum. Kültür sonuçlarını beklemelimiyizz ? İdrar konusu biraz asitli gibi kokuyor. Akıntısı yok . Özel bölge minik minik kızarıklık ile dolu. Su içmek istemiyor.az şu içtiği için böyle olmuş olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kultur sonucunu almaya bile gitmeyin. Illaki bir seyler uretirler.. Kizarikliklarin; az su icmek ile bir ilgisi yok. Cocuk ihtiyaci kadar su icer. Idrar tahlillerinde, DAIMA, Nitrit degerine bakin.. (-) olmasi IYE yok demektir.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam. Zaten ben ilk nitrite baktım (-) yazıyordu. Keyfi ve istahi iyi. Enfeksiyon olsa sanırım kendinden menmun olmazdı kızım. dokTor ısrarla ultroson yapalım dedi. size yemin ederim koca başkentte söyle özel olsun, devlet olsun iyi bir doktor bulamadım.direk ilaç ve makinaya sokma çabaları var. 😕. Siz iyi ki buradasiniz.Allah ömrünüze ömür katsin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|