|
Vajinal mantar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Angel35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2019 Saat 17:28 |
Hocam merhabalar. Branşınız dışı sorum olacak ama mutlaka bir fikriniz vardır diye yazmak istedim.Yaklaşık olarak 4 ay önce vajinada yanma batma kramp birazda kaşıntı şikayetleriyle doktora başvurdum. Enfeksiyon olduğu gerekçesiyle antibiyotik tedavisine başlandı. Önce tablet şeklinde daha sonrada sabah akşam damardan tedavi uygulandı. Yanında fitil de verildi. Kontrollerimde enfeksiyonun geçtiği söylendi. Ancak şikayetlerim devam etti .Sadece adet dönemi biraz rahatlama oluyor adet bitince yine pik yapıyor. Bu kez oral olarak mantar hapına başlandı adete bağlı mantar teşhisiyle.adetlerimin ilk günü bu hapı alıyorum sabah akşam. Ancak şikayetlerim geçmiyor. Yanma batma kramplar gece kaşıntı devam ediyor. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Hijyene ekstra dikkat ediyorum. İç çamaşırlarımı kaynatıp ütüleyerek giyiyorum. Ama bir türlü kurtulamıyorum. Tam da Bebek sahibi olmayı düşündüğüm sırada maalesef bu durumla karşılaştık. Hocam ne yapmalıyım. Psikolojim olumsuz etkileniyor artık. Florayı düzeltmek ve mantardan kurtulmak için önerilerinize muhtacım. Teşekkür ediyorum saygılar... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- ASLA, o salagin verdigi gibi olur-olmaz antibiyotik kullanmayin... 2- Ne ile karar vermis; "Enfeksiyon" olduguna??? Bir yerinden uydurmus. 3- Asiri temizlikten kacinin.. Sprey seklinde parfum kullanmayin. 4- MUTLAKA akintinin tahlili gerekir. Bilhassa; Chlamydia ekarte edilmelidir. Bu bakteri Gentamisin dahil pek cok antibiyotige direnclidir. |
|
![]() |
|
Angel35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam alt muayene esnasında karnıma basınç uyguladığında ağrı hissediyordum karnımda . Enfeksiyon tanısını bu şekilde koydular ve tüplere kadar ulaştığını söylediler. Kontrolde bu his ortadan kalkınca enfeksiyon geçmiş geçmiş olsun diyip gönderdiler.Doktora güvenip ne dediyse harfiyen uyguladım doğal olarak.Aşırı halsizlikte yaşıyordum. Enfeksiyon yapar dediler. Kendim kan tahlili verdim. D vitaminimin de 6 olduğunu öğrendim.Bununla ilgili takviye kullanıyorum.Vücudum güçsüz olduğu içinde sanıyorum üstüne bu kadar antibiyotik tamamen savunmasız durumdayım . Teşekkür ediyorum önerileriniz için hocam.Tahlillerimi yaptıracağım. Bu arada vajinal floramı desteklemek için yapabileceğim birşey varmı? Saygılar hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece asiri temizlik (kimyasal veya anti bakteriel urunlerle) yapmayin. Su ve beyaz sabun yeterlidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ağu 2019 Saat 00:18 |
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba bugün tıp fakültesinde başka bir doktora gittim. Önerdiğiniz gibi ben talep etmeden kültür aldı ve sonuca göre tedavi uygulayacağını söyledi. Sanırım bu kez doğru ellerdeyim. Beraberinde smear de aldı. Perşembe sonuçlarım çıkacak. Burdan size de yollayabilirmiyim hocam sizin değerlendirmeniz benim için çok önemli. Yalnız birde bana rahim filmi önerdiler. Tüplerinize zarar verdimi enfeksiyon bakmalıyız diye. Bebek sahibi olmayı düşündüğüm için. Doğru bir hamle olur mu bu. Teşekkürler hocam...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hele bir durun!! Yangindan mal mi kaciriyoruz? Once tahlil sonuclari ciksin, onlari bir gorelim, ondan sonra dusunulur. |
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhabalar nasılsınız.Tahlil sonuçlarım çıktı değerlendirirseniz çok sevinirim.
www.4GP.ME/bbtc/1566557681778.jp Hocam yollayap tan yolluyorum umarım becerebilmişimdir. Şimdiden teşekkürler... |
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhabalar nasılsınız.Tahlil sonuçlarım çıktı değerlendirirseniz çok sevinirim.
www.4GP.ME/bbtc/1566557681778.jpg Hocam yollayap tan yolluyorum umarım becerebilmişimdir. Şimdiden teşekkürler... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|