|
Ağlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2019 Saat 22:34 |
Kadir hocam merhabalar, kızım 18 aylık bugün akşam yemeğini yerken ilk defa, sağ kulağını tutup ağladı sağ tarafı ile çiğniyor ve her lokmada bunu tekrarladı sadece ağzına bir şey götürünce ağlıyor karadut şurubu verdim ekşi onda da ağladı yaktı gibi sanki normalde bir sıkıntı yok emerkende sıkıntı yok sadece bir şey yerken kulağını tutuyor azıları çıktı başka bir azı için erken değil mi ya da yara kulak ağrısı vs olsa normalde de ağlanaz mı yerken ağlaması neden olur hocam ağzına baktım bir şey göremedim sadece yanağın iç kısmında et uzantısı gibi bir şey ama emin değilim ne yapalım
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayrıca diş kanal tedavim için 2 gündür largopen kullanıyorum ilgisi olur mu yazmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KKK asisi olmadi ise; Kabakulak olabilir. Veya asi tutmamis olabilir. Bilhassa eksi sivi ile de agri olmasi; Kabakulak icin cok tipiktir. Sizinle bir alakasi yok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam KKK yapıldı rutin 12 ay aşılarında idi 18 aylar yapılmadı henüz. Ancak çok şükür sabah sıkıntı olmadı ne olmuş olabilir anlamadım. Teşekkür ederim.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanak icini isirmis olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|