|
kendim için tahlil sonucu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aabut
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim için tahlil sonucuGönderim Zamanı: 22 Ağu 2019 Saat 09:43 |
|
hocam merhabalar. 28 yaşındayım. amilaz değeri hamilelikte de yüksek çıkıyordu, doğum yaptım 4 ay oldu hala yüksek çıkıyor bir anlamı var mı? maalesef imkanım dahilinde sağlık ocağında yaptırdım tahlilleri. glukoz seviyesinin düşük gözükmesi sistemsel hata diye düşünüyorum, aynı gün kan aldıran bir başka arkadaşımda da aynı durum mevcut. b12 vitamini değerim yıllarca düşük çıkıyor, emilimde bir sıkıntı olabilir mi? aynı şekilde iki kardeşimde de düşük çıkıyor. bu soruları aile hekimlerimiz cevaplamıyor, zaten bizim doktorlar araştırıp gelen, okuyup gelen hastayı hiç sevmiyor, inanın doktorlarla aynı kurumda çalışıyor olmama rağmen kendileri ile iletişim kurmaktan imtina ediyorum. vaktiniz olur da cevaplarsanız çok sevinirim. iyi günler hocam
Düzenleyen aabut - 22 Ağu 2019 Saat 09:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2019 Saat 19:43 |
|
1- Amilaz degerinin bu kadarlik yuksekliginin bir anlami yoktur. Hastalik durumlarinda, sizdeki degerin en az, 4-5 misli bir degerin ustune cikar. 2- Kesinlikle analiz cihazinin "kalibrasyonu" bozuk. Bir sorun bakalim, bu cihazin en son kalibrasyonu ne zaman yapilmis? Her hafta ( hatta her gun) yapilmasi sarttir. 3- B12 sahtekarligina sakin pirim vermeyin. Sizin yasinizda ve hele; anemisi olmayan bir kimsede B12 bakilmasi ya cahilligi ya da sahtekarligi gosterir. Sakin bu laboratuvar ve bunlarin verdigi sonuclara bakipda ahkam kesen ahmak doktorlara kanmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|