|
Sinuzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2019 Saat 16:43 |
Merhaba hocam 3gundur alnimda sag tarafli kas ve uzerinde sabahlari uyandigimda aciyo oglenden sonra geciyo.sabahlari burun akintisi geniz akintisi var.bugun doktora gittim sari yesil akinti yok gorunen ama yinede sinuzit ola bilir dedi dynabac diye antibiotik verdi .iliadin sprey verdi.bilemedim.icsemmi icmesemmi ben augumentin disinda hic antibiotik icmedim bu ne tur antibiotik bide 2tablet ayni anda almam lazim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesiniz yoksa, agizda pis koku ve dilinizi kaplayan pas tabakasi yoksa, niye antiboiyotik alasiniz?? Tipik Turk doktoru... Ilaclarin hicbirini kullanmayin. SADECE: Iliadin DAMLA (sprey bir ise yaramaz), gunde:2x4 damla her bir burun deliklerinize damlatin. Bu damlayi, 5 gun uygulayin...Damlatirken, sirt ustu yatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Sonrasinda, sikayetleri gecene kadar Serum fiz, ayni sekilde (gunde:4x1) her bir burun deligine 10'ar damla damlatin. |
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Atesim yok kokuda yok.ama sabahlari cok aciyo kasimin ust kismi.psikolojimi bozuyo resmen aci aksama geciyo.geniz akintisi hep var.iliadin damla kullaniyorum ama gecmiyo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuzunuze, kuru sicak havlu tatbik edin. Gunde:2x2 tablet Novalgin alin. Iliadin'e devam edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ağu 2019 Saat 04:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|