Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinuzit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinuzit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pervindashdamir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinuzit
    Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2019 Saat 16:43
Merhaba hocam 3gundur alnimda sag tarafli kas ve uzerinde sabahlari uyandigimda aciyo oglenden sonra geciyo.sabahlari burun akintisi geniz akintisi var.bugun doktora gittim sari yesil akinti yok gorunen ama yinede sinuzit ola bilir dedi dynabac diye antibiotik verdi .iliadin sprey verdi.bilemedim.icsemmi icmesemmi ben augumentin disinda hic antibiotik icmedim bu ne tur antibiotik bide 2tablet ayni anda almam lazim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118514
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2019 Saat 20:21
Atesiniz yoksa, agizda pis koku ve dilinizi kaplayan pas tabakasi yoksa, niye antiboiyotik alasiniz?? 
Tipik Turk doktoru...  
Ilaclarin hicbirini kullanmayin. 
SADECE: Iliadin DAMLA (sprey bir ise yaramaz), gunde:2x4 damla her bir burun deliklerinize damlatin.
Bu damlayi, 5 gun uygulayin...Damlatirken, sirt ustu yatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra basinizi
 o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. 
Sonrasinda, sikayetleri gecene kadar Serum fiz, ayni sekilde (gunde:4x1)  her bir burun deligine 10'ar 
damla damlatin.

Yukarı Dön
pervindashdamir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2019 Saat 20:14
Atesim yok kokuda yok.ama sabahlari cok aciyo kasimin ust kismi.psikolojimi bozuyo resmen aci aksama geciyo.geniz akintisi hep var.iliadin damla kullaniyorum ama gecmiyo  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118514
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2019 Saat 04:11
Yuzunuze, kuru sicak havlu tatbik edin. Gunde:2x2 tablet Novalgin alin.  Iliadin'e devam edin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ağu 2019 Saat 04:11
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.