|
Sebepsiz ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2019 Saat 22:22 |
Merhaba Hocam,
3,5 yaşında erkek çocuk, 2 gündür 39,5 derece ateşli. Başka bir belirti yok. Tahlil yaptırdık, sebebi ne olabilir acaba? ![]() ![]() |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Wbc değeri yüksek geldi bana kadir hocam tekrar yazar size geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC degeri yaninda, MON degerinin de yuksek olmasi; biraz Enfeksiyoz Mononukleoz lehinedir. EGER: Ates + Agizda pis koku + Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi yoksa; Enfeksiyoz Mononukleozdur, bosuna Antibiyotik kullanmayin. EGER; bu 3 bulgu varsa, o zaman antibiyotik gerekir. Anemi YOK, sahtekar laboratuvar ERISKIN Referans Araliklarini kullanmis. |
|
![]() |
|
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Kadir bey bu degerlere sahip cocugun annesiyin size izelden de mesaj attim yanitladiniz ama degerleri eksik yazmisim burdan tamamini gorebilrsiniz ben resim yukleyemedim bir turlu arkadasimdan rica ettim doktor hastaneye yatirmadigim icin sef 250 / 5 antibiyotik verdi ben agizda koku ve biraz pas tabakasi oldugundan dun aksam verdi bugun sabah kalktigimizda ishal basladi ilaca devam edeyim mi ates cok az var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ishal durumunda Antibiyotikler daha kotu etki ederler. Dedigim gibi: Antibiyotik icin, Ates+Koku+Pas HER UCUNUN de olmasi sarttir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|