|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2019 Saat 23:39 |
Merhaba hocam. 4 yaşında erkek 14.0 kg 105cm boyunda
Bugün misafirlikten gelmemizle çocuğumun bağıra bagira karnım ağrıyor demesi bir oldu. Çok çok şiddetli karın ağrıları ile başladı.ates yok ben gaz sandim .karnı demir gibiydi.hic kaz ve kaka yapmadi. Bagirmaktan yorgun dustu uyudu uykusunda da sancilandi. Sonra kusacam dedi kustu . Ama karnı gene çok ağrıyor.ishal başlamadı korkuyorum.ishal olsa içim rahatlardı. Ne olabilir hocam. Bir de merak ediyorum karın ağrısı ne zaman tehlikeli bir haberci olur. Napilmali
Düzenleyen kzykzy - 03 Eyl 2019 Saat 23:40 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelip-giden Karin agrilari HICBIR ZAMAN onemli degillerdir.. Hic gecmeyen ve siddeti devamli artan agrilari DAIMA ameliyatlik agrilardir. Ya Apandisittir, yada Barsak dugumlenmesi!! LUTFEN bu konu ile ilgili daha genis bilgileri eski cevaplardan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|