|
yetişkin mide bağırsak hastalığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2019 Saat 09:39 |
iyi günler hocam,dün başlayan kusma akşama doğru iyice arttı, halsizlik be kas ağrısı da var kan tahlilinde crp 10.8 wbc 9.36 çıktı. acil doktoru ilaç vermedi.bu sabah ishal de başladı. emziren bir anneyim,antibiyotik gerekir mi?çocuğuma bulaşma riski var mı ?
teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic mi bu konuda bir iki yazi okumadiniz??? Yediginiz-ictiginiz bir gidadan mikrop kapmissiniz. Vucut bu mikroplari, once kusaral atmaya calisir. (Sakin kusmayi durdurmayin) Arkasindan, barsaklara gecebilen mikroplar da, ishal yolu ile vucuttan atilir. (Sakin ishal kesici ilac kullanmayin) Kusma ve ishali durdurursaniz, bu mikroplar atilamadigi icin, barsak boslugunda cogalirlar ve saldiklari toksinlerle de barsak hareketlerini durdururlar. Zehirli ishaller; iste bu sekilde doktorlar ve verdikleri ilaclar yuzunden olur... Cocugunuz ; sizin kakaniz bulasmis bir gida yerse, BULASIR!!! Bunun icin bile Tahlil yaptirmissiniz ya!!! Daha ne diyeyim!!! Hala ogrenemediniz mi Turk doktorlarinin NE MAL olduklarini??? |
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle sabırlı bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkürler. ne kusma ne de ishal için ilaç kullanmadım. ancak 1 hafta olmasına rağmen her yemekten sonra hala midem bulanıyor. ishal şeklinde olmasa da normalden cıvık ve ağrılı tuvalete gidiyorum. yediğim bir şeyi vücudun atması bu kadar sürer mi? herhangibir ilaç kullanmadan geçmesini bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar uzun surmesi: TIFO olma ihtimalini akla getirir.. Bir: "Gruber-Widal Testi" yaptirin.. NOT: Tifo hastaligi ve Tifo ishali, ayni bakterinin yaptigi apayri tablolardir. tedavileri de farklidir. SAKIN bana yazmadan bir ilac kullanmayin, Turk doktorlara da cok itimat etmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Eyl 2019 Saat 19:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|