|
göğüs ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2019 Saat 11:13 |
Kadir hocam öncelikle güzel bir gün dilerim size 41 yaşında bir kadınım. yaklaşık dört gündür sol göğsümün orada bir ağrı hissediyorum. geçen hafta hafif bir grip geçirdim öksürük vs olmadı sadece hapşırık ve bir gün süren boğaz ağrısı oldu perşembe günü iş çıkışı arabada birden çok terledim ve indiğimde çok rüzgar vardı o akşamdan sonra ağrı başladı sırtımın sol tarafı da ağrıyor ama orada bir kulunç oluşmuş gibi bu ağrı göğüse vurur mu? bir de hapşırınca batma şeklinde oluyor bu ağrı. şimdi kardiyoloğa gitsem bir sürü işlem yapacak size danışmadan gitmek istemedim. değertli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Adele agrisi. Sicak kompres yapin, gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|