|
Alerji testleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2019 Saat 22:23 |
![]() ![]() Sayın hocam 3.5 yaşındaki erkek çocuk 2 ay önce alerji ilaçları verilmiş 2 haftadır kesmişler ilacı, doğduğundanberi sık hasta oluyor .Çapa tıp fakültesinde alerji doktorunun yaptırdığı testler var ben sizede danışmayı önerdim , 2 adet tahlil değerlendirmenizi rica ediyorum.Çok teşekkür eder , emeğinize sağlık. Kullandığı ilaçlar alerji için 1- Singular çiğneme tablet 2-Ventolin fısfıs 3- Floxidite fısfıs 4- Delıdey şurup Çocuk 3.5yaşında 14 kg. 94 cm Düzenleyen kıvanç - 11 Eyl 2019 Saat 07:05 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilanlarin tamami SARLATANLIK... Bakmayin siz onlarin Prof. falan olmalarina!! Verilen tedavi; ASTIM hastalarina verilen tedavi.. Benim: "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyun ve gorun bu sahtekarlik nasil isliyor. SAKIN bu ilaclari kullanmayin.. SAKIN o sacma-sapan testlere de inanmayin. ASLA: Ates+Agizda pis koku+Dilin tamamini kaplayan Pas tabakasi olmadikca antibiyotik baslamayin. SAKIN Turk cocuk doktorlarina guvenmeyin ve hele Allerji doktorlarindan UZAK durun, elinizi verdiniz mi kolunuzu kaptirirsiniz. Sabredin, iki kisiniz KOTU gececek, ondan sonra bagisikligi gelisecek ve herkes kadar hasta olacak.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Eyl 2019 Saat 04:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|